Urmărește-ne în Social Media

Lana Del Rey - White Dress

Lana Del Rey rememorează cu melancolie zilele adolescenței sale, când îmbrăca uniforma de chelneriță. ”White Dress” este un fragment din jurnalul artistei, care retrăiește emoția unei iubiri de la 19 ani.

"White Dress" este acompaniată de un videoclip regizat de Constellation Jones, în care o femeie patinează în deșert, imaginea suprapunându-se peste o altă filmare, cu Lana Del Rey. Artista are mâna bandajată, într-o postare pe Instagram aceasta explicând:

"Să nu credeți că faptul că port un bandaj este simbolic pentru altceva decât ideea că încă eram o patinatoare profesionistă. Mi-am șters frumoasele patine după o zi lungă de sărituri în amurgul deșertului", a detaliat Lana.

Piesa "White Dress" este extrasă de pe albumul "Chemtrails Over The Country Club", la care Lana Del Rey a lucrat împreună cu Jack Antonoff. Discul a fost lansat pe 19 martie și include colaborări cu Zella Day, Natalie Mering de la Weyes Blood și cântăreața de muzică country Nikki Lane.

Tracklist "Chemtrails Over The Country Club" - Lana Del Rey:

 1. "White Dress"
 2. "Chemtrails over the Country Club"
 3. "Tulsa Jesus Freak"
 4. "Let Me Love You like a Woman"
 5. "Wild at Heart"
 6. "Dark but Just a Game"
 7. "Not All Who Wander Are Lost"
 8. "Yosemite"
 9. "Breaking Up Slowly"
 10. "Dance Till We Die"
 11. "For Free" (featuring Zella Day and Weyes Blood)

Lana a anunțat deja că pregătește lansarea unui nou material de studio, "Rock Candy Sweet". Discul ar trebui să apară pe piață vara aceasta.

PUBLICITATE
Comentarii