Urmărește-ne în Social Media

Lana Del Rey - Venice Bitch

Cu Lana Del Rey, coordonatele temporale își pierd însemnătatea. Așa cum ne-a obișnuit, artista ne face să visăm cu ochii deschiși vreme de aproape 10 minute, noul videoclip ”Venice Bitch” trezind melancolia unei veri târzii.

Fără a ține cont de regulile muzicii pop comerciale, Lana Del Rey lansează o piesă de aproape 10 minte. Noul ei single se numește ”Venice Bitch” și a fost acceptat cu greu oamenii care se ocupă de promovarea artistei.

“Le-am pus piesa managerilor mei și le-am spus: <<Da, cred că ăsta e single-ul pe care vreau să-l lansez>>. Iar reacția lor a fost: <<Are 10 minute. Glumești? Se numește ‘Venice Bitch.’ De ce ne faci una ca asta? Poți să faci o piesă pop normală de 3 minute?>>. Iar eu le-am răspuns: <<Ei bine, e sfârșitul verii, unii oameni vor pur și simplu să conducă aiurea pentru 10 minute și să se lase purtați de sunetul chitării electrice.>>”, a povestit Lana într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Venice Bitch” este inclusă pe albumul ”Norman Fucking Rockwell”, care va fi lansat în 2019. Pentru acest disc, Lana Del Rey a lucrat pe partea de producție cu Jack Antonoff.

”Lucrând cu Jack ( Antonoff), am fost un pic mai relaxată, pentru că e un tip amuzant. Piesa care dă titlul albumului se numește  “Norman Fucking Rockwell” și e despre un tip care e un artist genial, dar care crede că e cel mai tare și știe asta și nu se poate opri din a se lăuda cu chestia asta. Mi se întâmplă des să fiu într-o relație cu genul ăsta de tipi creativi care nu se mai opresc din a vorbi despre ei, iar reacția mea e ceva de genul: “Da, da..”. Dar eu și ei meritele lor. Sunt atât de buni. Îmi pace piesa asta atât de mult, încât mi-am spus: <<OK, clar vreau să-mi denumesc albumul așa.>>.”

Anterior acestui single, Lana a lansat piesa ”Mariners Apartment Complex”, ce a venit acompaniată de un videoclip alb-negru.

PUBLICITATE
Comentarii