Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Lana Del Rey - Ultraviolence

Lana Del Rey îmbracă rochia de mireasă în noul videoclip "Ultraviolence". De regie s-a ocupat chiar iubitul artistei, Francesco Carrozzini, care a lucrat recent și cu Rita Ora. Urmărește clipul "Ultraviolence" în articol.

Lana Del Rey continuă promovarea aclamatului album "Ultraviolence" printr-un videoclip romantic și emoționant. Piesa ce dă titlul noului disc este pusă în valoare prin imagini vintage, în stilul deja cunoscut. Scenariul, deși este unul simplu, merge pe aerul atmosferic al piesei, oferind fanilor ocazia de a o vedea pe Lana Del Rey în rochie de mireasă.

Discul "Ultraviolence", ce a fost lansat în iunie, i-a adus Lanei Del Rey primul Number One în America. Materialul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, cu vânzări de peste 182.000 de copii. Discul s-a clasat pe prima poziție și în topurile din UK, Australia, Belgia, Norvegia, Polonia, Grecia. Până la ora actuală, albumul a înregistrat deja vânzări de peste un milion de exemplare.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Tracklist "Ultraviolence" - Lana Del Rey:

 1. "Cruel World"
 2. "Ultraviolence"
 3. "Shades of Cool"
 4. "Brooklyn Baby"
 5. "West Coast"
 6. "Sad Girl"
 7. "Pretty When You Cry"
 8. "Money Power Glory"
 9. "Fucked My Way Up to the Top"
 10. "Old Money"
 11. "The Other Woman"

Bonus Tracks

 1. "Black Beauty"
 2. "Guns and Roses"
 3. "Florida Kilos"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Videoclipuri cu Lana Del Rey
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE