Urmărește-ne în Social Media

Lana Del Rey - Love

La două zile după lansarea noului single "Love", Lana Del Rey ne oferă un videoclip magic pentru această piesă. Clipul a strâns peste 1.3 milioane de vizualizări în doar 12 ore şi este o adevărată "space opera". Acesta este primul single extras de pe viitorul album al artistei baroque pop din SUA.

Clipul debutează cu o imagine angelică a Lanei, pe fundal alb-negru şi cu flori în păr. Acompaniată de o figură misterioasă de rocker al epocii hippie Lana ne poartă într-o poveste de dragoste clasică între doi tineri. Tonul este retro-futurist pentru că vedem maşini din anii 60 şi 70, un ton sepia, dar şi telefoane moderne în mâinile tinerilor.

Pe la mijlocul acestui material video realizăm că se întâmplă ceva special şi ca în filmele SF maşina este ridicată la cer, către astre. Mai multe cupluri sunt transportate pe Saturn, în vreme ce Lana cântă acum pe un fundal spaţial demn de un film Avengers. Cuplurile îşi încheie aventura cu o uriaşă eclipsă pe cer, iar dacă Lana Del Rey va continua această poveste cu unul din scurt metrajele sale clasice are şanse mari la premii în anul ce urmează.

Regizorul Rich Lee a făcut o treabă excelentă cu "Love", el regizând recent şi clipul "Cold" al celor de la Maroon 5. Între timp artista a declarat următoarele despre viitoarele sale melodii:

Am compus primele 4 albume pentru mine, dar acesta e pentru fanii mei şi e despre locul în care sper că ne îndreptăm cu toţii. Am numeroase lucruri cool să vă spun de-a lungul acestei luni şi unele evenimente cool ce urmează, deci fiţi pe frecvenţă. Toţi prietenii noştri se află în noul videoclip: Hunter, Jonathan Wilson cântă la tobe, Jeff şi Omar sunt în trupa mea, Savannah este în clip, se află în camion cu Hunter.

Îmi place tot ce a făcut regizorul Rich, cu scenele spaţiale ce arată atât de realist, dar şi suprarealist în acelaşi timp.

Artista a mai afirmat şi că apreciază că lucrează cu Interscope, casă de discuri flexibilă cu privire la termenele limită pentru realizarea albumului. Del Rey şi-a confirmat prezenţa la festivalul Øya 2017, dar şi la Lollapalooza Paris. Deocamdată nu avem un nume pentru albumul cel nou, dar el urmează să fie anunţat în săptămânile viitoare.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Lana Del Rey amână albumul "Blue Banisters", prezintă un nou teaser pentru o piesă

Dacă aţi urmărit veştile despre Lana Del Rey din 2021 ştiţi probabil că artista trebuia să lanseze noul album "Blue Banisters" pe 4 iulie, de Ziua Independenţei SUA. Acea zi a trecut şi nu am primit vreun LP nou, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare pentru fani. Pe 5 iulie Lana a venit cu lămuriri şi a oferit şi un teaser pentru o piesă nouă.

Publicat

pe

Coperta album Lana Del Rey Blue Banisters
Coperta album Lana Del Rey Blue Banisters │ FOTO: Lana Del Rey

Artista a partajat pe Instagram o postare în care afirmă că noul său album va sosi "mai târziu mai târziu". A oferit şi un teaser pentru o nouă piesă, care va sosi în curând. O vedem pe Lana în faţa unei ferestre prin care radiază soarele, într-o casă ce pare uitată de vreme. Judecând după versuri, pare să fie o piesă de auto acceptare şi iubire, Lana Del Rey cântând despre şi mângâind părţi ale corpului său. Versurile sună astfel: "My body is a map of LA / I stand straight like an angel / With a halo."

Nu am fost lipsiţi de piese noi ale exponentei baroque pop, deoarece la final de primăvară am putut asculta 3 single-uri: "Blue Banisters", "Text Book" şi "Wildflower Wildfire". În plus, în martie 2021 a debutat albumul "Chemtrails Over the Country Club", la rândul său subiect al câtorva amânări succesive. Acela a fost un disc ceva mai liniştit şi melancolic, cu mai mult pian, dar şi câteva melodii psihedelice influenţate de The Doors. Imediat după debutul său venea promisiunea unui nou material discografic, numit "Rock Candy Sweet".

El se dorea un răspuns pentru haterii Lanei, care au acuzat-o de rasism şi glorificarea violenţei domestice. Titlul s-a schimbat în "Blue Banisters", iar ranchiuna artistei s-a mai domolit. Odată cu noul teaser de pe Instagram a venit şi o postare cu coperta acestui LP, care o prezintă pe muziciană intrp-o rochie galbenă, flancată de doi dulăi ameninţători. Sunt doi câini lup de Alsacia, unul cuminte şi unuil asmuţit. Aceştia sunt chiar câinii Lanei, pe numele lor Tex şi Mex.

Del Rey este activă din 2005, cântând şi sub alte pseudonime şi abordând genuri ca baroque pop, dream pop şi rock. În afară de "Chemtrails" lansat în 2021, am putut asculta şi albumul "Normal F*cking Rockwell" în 2019, după "Lust For Life" din 2017. În 2020 a sosit "Violet Bent OVer Backwards Over the Grass", un album spoken word, care includea poeziile Lanei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2