Urmărește-ne în Social Media

Lana Del Rey - Love

La două zile după lansarea noului single "Love", Lana Del Rey ne oferă un videoclip magic pentru această piesă. Clipul a strâns peste 1.3 milioane de vizualizări în doar 12 ore şi este o adevărată "space opera". Acesta este primul single extras de pe viitorul album al artistei baroque pop din SUA.

Clipul debutează cu o imagine angelică a Lanei, pe fundal alb-negru şi cu flori în păr. Acompaniată de o figură misterioasă de rocker al epocii hippie Lana ne poartă într-o poveste de dragoste clasică între doi tineri. Tonul este retro-futurist pentru că vedem maşini din anii 60 şi 70, un ton sepia, dar şi telefoane moderne în mâinile tinerilor.

Pe la mijlocul acestui material video realizăm că se întâmplă ceva special şi ca în filmele SF maşina este ridicată la cer, către astre. Mai multe cupluri sunt transportate pe Saturn, în vreme ce Lana cântă acum pe un fundal spaţial demn de un film Avengers. Cuplurile îşi încheie aventura cu o uriaşă eclipsă pe cer, iar dacă Lana Del Rey va continua această poveste cu unul din scurt metrajele sale clasice are şanse mari la premii în anul ce urmează.

Regizorul Rich Lee a făcut o treabă excelentă cu "Love", el regizând recent şi clipul "Cold" al celor de la Maroon 5. Între timp artista a declarat următoarele despre viitoarele sale melodii:

Am compus primele 4 albume pentru mine, dar acesta e pentru fanii mei şi e despre locul în care sper că ne îndreptăm cu toţii. Am numeroase lucruri cool să vă spun de-a lungul acestei luni şi unele evenimente cool ce urmează, deci fiţi pe frecvenţă. Toţi prietenii noştri se află în noul videoclip: Hunter, Jonathan Wilson cântă la tobe, Jeff şi Omar sunt în trupa mea, Savannah este în clip, se află în camion cu Hunter.

Îmi place tot ce a făcut regizorul Rich, cu scenele spaţiale ce arată atât de realist, dar şi suprarealist în acelaşi timp.

Artista a mai afirmat şi că apreciază că lucrează cu Interscope, casă de discuri flexibilă cu privire la termenele limită pentru realizarea albumului. Del Rey şi-a confirmat prezenţa la festivalul Øya 2017, dar şi la Lollapalooza Paris. Deocamdată nu avem un nume pentru albumul cel nou, dar el urmează să fie anunţat în săptămânile viitoare.

PUBLICITATE
Comentarii