Urmărește-ne în Social Media

Lamb of God - Omens

Lamb of God a lansat pe 28 iulie piesa şi videoclipul "Omens", care prefaţează albumul cu acelaşi nume. Metaliştii din Richmond, Virginia vor lansa albumul "Omens" pe 7 octombrie prin Epic Records. Randy Blythe, solistul a dezvăluit mesajul piesei şi îl aflaţi în rândurile următoare.

"Omens" sună mai mult a In Flames decât Lamb of God în forma sa cea mai dură. E un track chiar... un pic mai cuminte, dacă putem spune aşa, comparat cu restul discografiei formaţiei. Lamb of God promite că noul album va fi cel mai "nervos" din discografia sa, influenţat de lumea nebună din jur şi de schimbările sale. Randy Blythe se achită cu brio de vocea agresivă şi îţi rămâne în memorie prin repetiţia cuvântului "Omens".

Videoclipul alternează între cadre cu trupa şi momente de circ realizat cu saltimbanci îndrăzneţi care înghit săbii şi se electrocutează fără a se gândi la consecinţe. "Omens" a fost înregistrat alături de Josh Wilbur, om de bază pentru Korn şi Megadeth. S-a lucrat la studiourile Henson Recording Studios, fostele A&M Studios, din Los Angeles, California. De acolo s-au născut hituri clasice ale unor trupe ca The Doors, Pink Floyd, Ramones şi Soundgarden.

Mark Morton, chitaristul Lamb of God, care ne-a oferit acea super colaborare cu Chester Bennington a dezvăluit că sinergia trupei nu a fost niciodată mai bună. LP-ul poate fi precomandat deja pe Lamb-of-god.com şi include bonusuri precum un vinil color semnat de artişti, un tricou, hanorac şi CD-uri semnate de artişti. Cei care comanda albumul fizic primesc şi un cod de acces psre documentarul "The Making of Omens".

Iată şi tracklist-ul noului LP:

01. Nevermore
02. Vanishing
03. To The Grave
04. Ditch
05. Omens
06. Gomorrah
07. Ill Designs
08. Grayscale
09. Denial Mechanism
10. September Song

Lamb of God va pleca în turneu pentru a îşi promova noul album, cu o producţie semnată Live Nation în Statele Unite. Îi vor însoţi în turneu Killswitch Engage, Baroness, Motionless în White, Spiritbox, Animals as Leaders, dar şi Suicide Silence. Ultimul LP al trupei a fost "Lamb of God", lansat în iunie 2020 prin Epic Records în SUA şi Nuclear Blast Records în Europa. A fost prima înregistrare cu Art Cruz, înlocuitorul toboşarului fondator Chris Adler.

Comentarii