Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Lady Gaga - Til It Happens To You

Lady Gaga a lansat videoclipul noului single ”Til It Happens To You”. Piesa este compusă de Diane Warren și se regăsește pe coloana sonoră a documentarului ”The Hunting Ground”.

Cea mai discutată piesă de la Sundance Film Festival, ”Till It Happens to You”, a fost lansată oficial, venind însoțită de un videoclip dramatic în regia lui Catherine Hardwicke. Melodia a fost înregistrată de Lady Gaga special pentru documentarul ”The Hunting Ground”, a cărui tematică atinge o coardă sensibilă din viața artistei. Filmul abordează subiectul tinerilor abuzați sexual, Lady Gaga mărturisind într-un interviu că în adolescență a trecut printr-o experiență de acest tip.

Till It Happens to You” este compusă de Diane Warren, care a primit recent o nominalizare la Oscar pentru piesa „Grateful”, de pe coloana sonoră a filmului ”Beyond the Lights”.

„Am auzit de film și m-a emoționat subiectul. Iar lucrurile prin care a trecut au ajutat-o ( pe Lady Gaga) să realizeze o conexiune foarte bună cu piesa. Gaga este unul dintre cei mai talentați artiști cu care am lucrat până acum și sunt entuziasmată să lucrez cu ea și pe viitor”, a declarat Diane Warren pentru Billboard.

Lady Gaga a avut un 2014 productiv. A lansat în colaborare cu Tony Bennett albumul de muzică jazz „Cheek to Cheek„, ce a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200. Albumul i-a adus artistei și cel de-al 6-lea premiu Grammy.

Pentru 2015, artista și-a propus extinderea colaborării cu Tony Bennett printr-un nou album, precum și înregistrarea unui disc solo. În decembrie 2014 lucra deja în studio cu Nile Rogers și Diane Warren, pe lista colaboratorilor fiind și Giorgio Moroder.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Videoclipuri cu Lady Gaga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE