Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Lady Gaga - Perfect Illusion

Lady Gaga a lansat videoclipul noului single ”Perfect Illusion”. Piesa este extrasă de pe albumul ”JOANNE”, așteptat pe piață în luna octombrie.

După live-urile extrem de mediatizate de la Oscar, Super Bowl și Grammy, ce au menținut-o în atenția publicului, Lady Gaga este pregătită să revină cu ceva proaspăt. Artista a lansat o nouă piesă, intitulată "Perfect Illusion". Melodia este compusă și produsă de Germanotta împreună cu Mark Ronson, Kevin Parker și Mike Tucker.

”Piesa este despre extazul lumii moderne...am găsit modul nostru dulce, simplu și ieșit din comun de a spune asta”, a declarat Lady Gaga în cadrul unui interviu acordat iHeartRadio.

Noul single ”Perfect Illusion” este acompaniat de un videoclip regizat de Andrea Gelardin și Ruth Hogben. Melodia va fi inclusă pe noul album al artistei, ”JOANNE”. Tracklist-ul discului nu a fost încă dezvăluit, dar se cunoaște data lansării, aceasta fiind stabilită pe 21 octombrie. Pe partea de producție a noului album, Lady Gaga a colaborat cu reputatul Mark Ronson, ce a lucrat și cu Amy Winehouse și Bruno Mars.

Lady Gaga - ”Joanne” (copertă album)

Lady Gaga - ”Joanne” (copertă album)

Deși a fost criticată pentru tributul oferit lui David Bowie la Grammy, Lady Gaga a depășit cu brio orice comentarii negative, susținând la gala premiilor Oscar 2016 unul dintre cele mai emoționante momente ale serii. Artista a interpretat live piesa ”Til It Happens To You”, pentru care a primit și o nominalizare în categoria ”Cea mai bună piesă originală”. Chiar dacă a pierdut Oscarul în fața lui Sam Smith, interpretarea acestei melodii a ”zguduit” audiența, vocea puternică a artistei făcând ca mesajul dureros al versurilor să rămână adânc impregnat în memoria spectatorilor.

Til It Happens To You” a fost înregistrată de Lady Gaga special pentru documentarul ”The Hunting Ground”, a cărui tematică atinge o coardă sensibilă din viața artistei. Filmul abordează subiectul tinerilor abuzați sexual, Lady Gaga mărturisind într-un interviu că în adolescență a trecut printr-o astfel de experiență.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Videoclipuri cu Lady Gaga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE