Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Lady Gaga - John Wayne

Lady Gaga a lansat un videoclip nou pentru melodia "John Wayne", single extras de pe albumul "Joanne". Iniţial piesa primise un videoclip alb-negru simplu, cu Lady Gaga pozând fără machiaj şi în haine rupte, dar noul clip e mult mai complex.

După cum arată şi numele, "John Wayne" include cowboy rebeli, dar şi o Lady Gaga îmbrăcată în piele şi călărind o motocicletă. Clipul e o combinaţie de multiple fenomene media şi găsim elemente din "Thriller" al lui Michael Jackson, dar şi secvenţe numai bune de clipurile horror ale lui Rob Zombie. Gaşca de "băieţi răi" cu maşini modificate aminteşte de Mad Max.

Rebeliunea în lumini de neon pare fi tema aici, cu coregrafii specifice Gaga şi cascadorii pe motociclete în mare viteză. A revenit şi figura rebelă, alter ego-ul lui Lady Gaga din piesa "Telephone", unde îşi folosea recuzita ca armă. Artista americană e pe val în aceste zile, făcând un show de zile mari la Super Bowl 2017 şi urmând a realiza un duet cu Metallica la premiile Grammy.

Responsabil de noul videoclip este Jonas Akerlund, regizor care a colaborat cu nume mari precum Rammstein, Britney Spears, Madonna sau Paul MccArtney. Repetarea temei rebeliunii din "Telephone" nu e o coincidenţă pentru că regizorul e acelaşi. Albumul "Joanne" a debutat pe locul întâi în US Billboard 200, vânzând 170.000 de copii în prima săptămână.

Este al patrulea album al artistei care reuşeşte această performanţă şi al doilea cel mai bine vândut al unui artist feminin din 2016, după "Lemonade" al lui Beyonce. Odată cu lansarea noului clip, Lady Gaga a ţinut să combată ideea de "body shaming" pe Instagram şi s-a declarată mândră de corpul său.

Cântăreaţa ne-a vizitat în 2012, cu un show incendiar cu temă gotică şi care a cuprins 22 de piese.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Videoclipuri cu Lady Gaga
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE