Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Lady Gaga - John Wayne

Lady Gaga a lansat un videoclip nou pentru melodia "John Wayne", single extras de pe albumul "Joanne". Iniţial piesa primise un videoclip alb-negru simplu, cu Lady Gaga pozând fără machiaj şi în haine rupte, dar noul clip e mult mai complex.

După cum arată şi numele, "John Wayne" include cowboy rebeli, dar şi o Lady Gaga îmbrăcată în piele şi călărind o motocicletă. Clipul e o combinaţie de multiple fenomene media şi găsim elemente din "Thriller" al lui Michael Jackson, dar şi secvenţe numai bune de clipurile horror ale lui Rob Zombie. Gaşca de "băieţi răi" cu maşini modificate aminteşte de Mad Max.

Rebeliunea în lumini de neon pare fi tema aici, cu coregrafii specifice Gaga şi cascadorii pe motociclete în mare viteză. A revenit şi figura rebelă, alter ego-ul lui Lady Gaga din piesa "Telephone", unde îşi folosea recuzita ca armă. Artista americană e pe val în aceste zile, făcând un show de zile mari la Super Bowl 2017 şi urmând a realiza un duet cu Metallica la premiile Grammy.

Responsabil de noul videoclip este Jonas Akerlund, regizor care a colaborat cu nume mari precum Rammstein, Britney Spears, Madonna sau Paul MccArtney. Repetarea temei rebeliunii din "Telephone" nu e o coincidenţă pentru că regizorul e acelaşi. Albumul "Joanne" a debutat pe locul întâi în US Billboard 200, vânzând 170.000 de copii în prima săptămână.

Este al patrulea album al artistei care reuşeşte această performanţă şi al doilea cel mai bine vândut al unui artist feminin din 2016, după "Lemonade" al lui Beyonce. Odată cu lansarea noului clip, Lady Gaga a ţinut să combată ideea de "body shaming" pe Instagram şi s-a declarată mândră de corpul său.

Cântăreaţa ne-a vizitat în 2012, cu un show incendiar cu temă gotică şi care a cuprins 22 de piese.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Videoclipuri cu Lady Gaga
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE