Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Videoclip oficial: Lady Gaga - Joanne (Where Do You Think You're Goin'?) (Piano Version)

Cu câteva zile în urmă Lady Gaga ne oferea un teaser cu privire la o versiune nouă a piesei sale "Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)". Reinterpretarea a apărut şi primeşte un videoclip sensibil şi emoţionant, în ton cu această baladă cântată la pian. Vă invităm să urmăriţi clipul mai jos.

"Joanne" este piesa care dă titlul albumului lansat de Lady Gaga în 2016 şi certificat cu discul de platină. Melodia a fost cântată live pe scenă la premiile Grammy 2018. Videoclipul cel nou a sosit la timp pentru a readuce în actualitate piesa. Această reintrepretare vine după single-ul "The Cure", lansat la festivalul Coachella anul trecut.

Varianta cea nouă a lui "Joanne" este mai lentă şi scoate în evidenţă mai bine vocea plină a artistei. Aceasta apare cântând la pian, plimbându-se printr-o grădină cu o chitară acustică sau contemplând periferia unui oraş. Toate veniturile obţinute din acest release vor fi donate către Lupus Research Alliance.

Este modalitatea muzicianei de a o comemora pe mătuşa sa, care a murit în 1974 de Lupus, cu 12 ani înainte ca Gaga să se nască. Poeziile nepublicate ale acestei mătuşi ar fi fost o puternică inspiraţie pentru cariera muzicală a celei care a creat hituri ca "Bad Romance" sau "Poker Face".

Lady Gaga a fost nominalizată la premiile Grammy 2018 la categoriile "Cel mai bun album pop vocal" şi "Cea mai bună reprezentaţie solo". Pentru artistă urmează o rezidenţă de 74 de concerte în Las Vegas, călcând pe urmele unor mari artişti care s-au desfăşurat la cazinourile din celebrul oraş din Nevada. Elvis Presley şi Cher sunt două exemple.

Gaga vine după o perioadă de pauză de la muzică, în urma unor probleme de sănătate. Anul trecut la Super Bowl a scris istorie, printr-un super concert cu Metallica, în care l-a eclipsat pe James Hetfield. Icon-ul pop a concertat la Bucureşti în 2012, în Piaţa Constituţiei, strângând acolo 35.000 de fani.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Videoclipuri cu Lady Gaga
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE