Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Lady Gaga - I Want Your Love (Tom Ford's Spring/Summer '16 collection)

Lady Gaga a filmat un videoclip în care este prezentată colecția de primăvară / vară 2016 a creatorului de modă Tom Ford. Gaga interpretează cu acest prilej un cover al hitului Chic din 1979, ”I Want Your Love”.
Urmărește-ne pe

Deși muzica este în multe situații o platformă pentru publicitate și viceversa, Tom Ford pare să fi reușit fuziunea perfectă între cele două domenii prin noul clip ”I Want Your Love”. Gândit ca un filmuleț de prezentare a unei colecții de haine, vizualul poate trece cu ușurință drept videoclip muzical.

"În loc să organizăm un eveniment de prezentare a colecției, am hotărât să mă gândesc la un stil mai cinematic, în acord cu ideea care a stat la bază încă de la conceperea noilor modele. Întotdeauna mi-a plăcut Soul Train, care se difuza pe TV în anii 70, pentru că punea accentul pe haine și muzică în egală măsură. L-am rugat pe Nile Rogers să mă ajute cu o nouă versiune pentru unul dintre hiturile lui din acea perioadă, ”I Want Your Love”, și am colaborat cu Gaga pentru partea de voce", a detaliat Tom Ford.

Genial sau nu, doar publicul poate decide. Reacțiile, traduse prin vânzări, vor stabili în ce măsură a funcționat ideea creatorului de modă.

Decizia lui Tom Ford de a colabora cu Lady Gaga s-a nimerit a fi într-un moment foarte bun din cariera artistei. Recent, Gaga a fost numită ”Femeia Anului” de către revista Billboard. Premiul se datorează reușitelor sale pe plan muzical, artista câștigând în 2015 un premiu Grammy pentru primul ei album de muzică jazz, înregistrat împreună cu Tony Bennett.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Videoclipuri cu Lady Gaga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE