Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: La Familia feat. Mahia Beldo, Jianu - Trenul Vieţii

La Familia se reuneşte cu fanii săi pe 21 aprilie la Arenele Romane, sărbătorind un an de la albumul de reunire a băieţilor. Pentru a marca momentul special, rapperii revin cu piesa "Trenul Vieţii", colaborare cu Mahia Beldo şi Jianu. Melodia primeşte un videoclip cu mesaj pe care îl vizionaţi în cadrul acestui articol.

"Trenul Vieţii" combină elemente de hip-hop cu pop, R&B şi un riff de chitară electrică cu distors puternic. Mesajul piesei e clar, evidenţiat de videoclip: e despre superficialitate, obsesia banilor şi clasica întrebare "ce ai fi în stare să faci pentru un milion?". Decorurile sunt dezolante, suburbane, filmate la marginea oraşului, între stâlpi de înaltă tensiune şi un apus nesfârşit.

Versurile ne arată că banii strică prietenii, familii şi creează iluzia de iubire şi adulaţie feminină. Acest single este prima piesă de pe compilaţia "Sud Stil", produsă de către Kenzo. Muzica a fost compusă de către Kenzo şi Mahia Beldo, iar versurile sunt scrise de către Puya şi Sişu Tudor. Videoclipul este regizat de către Marian Crişan, iar de producţie s-a ocupat Claudiu Stan de la Vision Production.

La Familia se reunea în vara lui 2017 într-un concert special din Parcul Alexandru Ioan Cuza, cu multipli invitaţi speciali şi mii de fani prezenţi. Un moment special pentru grupul hip-hop a fost prestaţia de la UNTOLD Festival, primul concert de anvergură de la reunirea băieţilor din Sălăjan.

Puya şi Sişu apărea în peisajul hip-hop local în 1997, prin albumul "Băieţi de Cartier", urmat de "Nicăieri nu-i ca acasă" şi o perioadă prolifică la început de mileniu, marcată de lansări anuale de LP-uri. Între 2006 şi 2017 trupa a luat o pauză, dar a revenit vara trecută, odată cu debutul discului "Codul Bunelor Maniere".

Puya a avut propriile lansări solo în acest an, cu single-uri precum "1, 2, 3... şi", "Mişcarea Feministă" sau "Political Correct".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre JianuLa FamiliaMahia BeldoPuyaSișu Tudor
Videoclipuri cu JianuLa FamiliaMahia BeldoPuyaSișu Tudor
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE