Urmărește-ne în Social Media

La Familia feat. M3taphour - Dulce Răzbunare

La Familia s-a întors cu un videoclip ca pe vremuri, alb-negru şi gangsta pentru piesa "Dulce Răzbunare". Melodia este o colaborare cu rapperul M3taphour şi are un videoclip care atacă haterii şi pe cei care diluează genul hip-hop. Urmăreşte clipul în articol.

"Dulce Răzbunare" este cel mai nou single al grupului din Sălăjan, o declaraţie de război pentru hateri, dar şi pentru cei superficiali. Sişu şi Puya atacă divele de pe Instagram, pseudo rapperii şi pe cei care cântă trap. Muzicienii apar cu versuri agresive, dar şi cu bâte de baseball, arme de foc şi o coroană de flori ironică. Fiecare vers muşcător este urmat de o armă sau un cuţit ameninţător ce apare în mâinile găştii de prieteni adunaţi în faţa camerei.

În fundalul clipului alb-negru tronează un dric acoperit de o animaţie cu flăcări. Puya nu uită nici de "sifoane", clasicul "snitch" din filmele americane cu gangsteri şi cel mai urât deţinut dintr-o închisoare. Are un flow despre cei care îşi înregistrează prietenii sub mese şi îi trădează. M3taphour ne livrează un refren catchy şi melodios, îngânând o ameninţare cu un ton blajin.

Sişu intră pe vers şi ataca Şatra Benz şi conceptul de "golani" pe care îl promovează, dar mai ales superficialitatea apelativului "cioară". Acesta poate deveni fatal în Ferentari, după cum arată un vers foarte bine ticluit. Nu e prima oară când La Familia atacă muzica trap sau pe Şatra Benz, având rime contra lor şi pe piesa "Curaj". Puya nu uită nici de codul penal cel nou şi vulnerabilităţile sale, menţionate în versuri.

Duo-ul hip-hop se reunea anul trecut, pentru lansarea albumului "Codul Bunelor Maniere". Debutul său a avut loc printr-un mega concert în Parcul IOR, urmat de o reprezentaţie La Familia la UNTOLD Festival 2017. În 2018 am putut auzi single-ul "Trenul Vieţii" lansat cu ocazia aniversării de un an de la lansarea albumului trecut.

Puya a fost la rândul său activ în cariera solo, cu piesa "1, 2, 3... si" şi cu atacul la femimism "Mişcarea Feministă". În primele zile ale anului rapperul dădea o lovitură mişcării "Political Correct" cu o piesă cu acest titlu, care se dorea răspuns la anularea unui concert La Familia din Cluj-Napoca.

Comentarii