Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: La Familia feat. Connect-R - Curaj

La Familia s-a întors în miez de lună mai cu o nouă piesă şi un nou videoclip, "Curaj". Melodia este un featuring cu Connect-R şi precede albumul "Codul Bunelor Maniere", care va fi lansat în acest an.

"Curaj" este al treilea single de pe noul LP, după hitul "În Realitate" şi piesa "FAK". Noul release are textul scris de Puya, Sişu, Connect-R şi Andrei Vitan. Producţia a fost realizată de către Mahia Beldo în studioul Scandalos Music. După un videoclip de cartier şi unul mai personal, "Curaj" spune o poveste clasică în universul balcanic. Vedem blocuri gri, un pugilist tânăr cu multe oportunităţi şi tentaţii în cale.

Puya cântă despre bani, iluzii şi probleme într-o sală de antrenament. Personajul principal este un pui de Rocky Balboa, în drumul spre KO-uri şi medalii. Connect-R livrează refrenul, secvenţele sale fiind filmate la celebra statuie din zona Sălăjan - Nicolae Grigorescu. Sişu are un flow deosebit pe această piesă, surprinzător aş spune, "muşcând" din versurile sale în aceeaşi sală de box.

Dacă în primele 3 minute "Curaj" pare o combinaţie clasică de hip-hop şi pop, spre final lucrurile se schimbă. Regizorul Claudiu Stan pune un filtru albastru-roşu peste imagine, iar Puya ironizează curentul trap, schimbându-şi dicţia şi beat-ul.

La Familia îşi aşteaptă fanii pe data de 9 iunie în Parcul IOR pe Insula Artelor, unde vor susţine un concert special. Evenimentul începe la ora 12:00 şi se încheie la 23:00, urmând să includă o serie de invitaţi deosebiţi.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre La Familia
Videoclipuri cu La Familia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE