Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Videoclip oficial: La Familia feat. Connect-R - Curaj

La Familia s-a întors în miez de lună mai cu o nouă piesă şi un nou videoclip, "Curaj". Melodia este un featuring cu Connect-R şi precede albumul "Codul Bunelor Maniere", care va fi lansat în acest an.

"Curaj" este al treilea single de pe noul LP, după hitul "În Realitate" şi piesa "FAK". Noul release are textul scris de Puya, Sişu, Connect-R şi Andrei Vitan. Producţia a fost realizată de către Mahia Beldo în studioul Scandalos Music. După un videoclip de cartier şi unul mai personal, "Curaj" spune o poveste clasică în universul balcanic. Vedem blocuri gri, un pugilist tânăr cu multe oportunităţi şi tentaţii în cale.

Puya cântă despre bani, iluzii şi probleme într-o sală de antrenament. Personajul principal este un pui de Rocky Balboa, în drumul spre KO-uri şi medalii. Connect-R livrează refrenul, secvenţele sale fiind filmate la celebra statuie din zona Sălăjan - Nicolae Grigorescu. Sişu are un flow deosebit pe această piesă, surprinzător aş spune, "muşcând" din versurile sale în aceeaşi sală de box.

Dacă în primele 3 minute "Curaj" pare o combinaţie clasică de hip-hop şi pop, spre final lucrurile se schimbă. Regizorul Claudiu Stan pune un filtru albastru-roşu peste imagine, iar Puya ironizează curentul trap, schimbându-şi dicţia şi beat-ul.

La Familia îşi aşteaptă fanii pe data de 9 iunie în Parcul IOR pe Insula Artelor, unde vor susţine un concert special. Evenimentul începe la ora 12:00 şi se încheie la 23:00, urmând să includă o serie de invitaţi deosebiţi.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre La Familia
Videoclipuri cu La Familia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE