Urmărește-ne în Social Media

La Familia cu Jianu - FAK

La Familia lansează un nou single în prag de weekend, la o săptămână după revenirea cu un prim hit de pe albumul nou. Noua piesă poartă numele de "FAK" şi este o colaborare cu Jianu.

Cu negativ cu influenţe populare şi un beat clasic hip-hop, "FAK" este despre băieţii care se descurcă, definiţia României. Clipul este minimalist cu Sişu şi Puya cântând pe un fundal alb, însoţiţi de un magician şi rapperul în ascensiune Jianu. Sişu face aluzii la politicienii corupţi şi autostrăzile neterminate, dar şi la "generaţia Facebook" . "FAK" a fost produsă de Mahia Beldo în studioul Scandalos Music.

Muzica îi aparţine lui Mihai Boldea (Mahia Beldo), iar basul lui Alin Ilieş. Textul a fost compus de Puya, Sişu, Jianu şi Connect-R, iar scratchul original e asigurat de DJ Wicked. De clip s-a ocupat Faust, cunoscut pe scena hip-hop pentru creaţiile proprii din ultimul an mai ales. La Familia pregăteşte albumul de revenire "Codul Bunelor Maniere", precedat de multiple vloguri pe canalul lor oficial de YouTube.

Aceste scurte clipuri ne poartă prin zonă Titan, Sălăjan şi Ozana, muzicienii rememorând momente din adolescenţă sau copilărie. Nu lipsesc fazele amuzante, melancolia şi un oarecare tragism asumat. Piesa "În Realitate" ne-a arătat că băieţii încă mai au ataşament faţă de cartier, chiar dacă acum s-au maturizat. "Codul Bunelor Maniere" va include colaborări cu Connect-R, Jianu, Anastasia sau Rashid.

2017 ne va aduce un turneu naţional La Familia, debutând cu un concert în Parcul IOR la începutul lunii iunie.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4