Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Kylie Minogue feat. Shaggy - Black and White

Kylie Minogue a colaborat cu Shaggy și producătorul american Fernando Garibay pentru nou nou single, intitulat ”Black and White”. Piesa este promovată printr-un videoclip filmat într-un stil ce încearcă să transmită ideea de senzualitate și naturalețe.
Urmărește-ne pe

Kylie Minogue a revenit cu un nou EP. Intitulat simplu “Kylie + Garibay“, materialul a fost lansat pe 11 septembrie fără niciun fel de promovare. Pe acest EP, înregistrat împreună cu producătorul Fernando Garibay, este inclus și single-ul ”Black and White”, acompaniat de videoclipul în discuție.

Pentru noile piese, Kylie Minogue a abordat un stil muzical diferit, acest experiment fiind probabil o încercare de testare a pieței pentru o eventuală repoziționare.

Pe EP este inclusă și o colaborare cu Giorgio Moroder, despre care producătorul italian a vorbit într-un interviu acordat DailyStar.

”Kylie este o drăguță. Lucrează la un nou EP cu un prieten comun, Fernando, care s-a ocupat de albumul ”Born This Way” lansat de Gaga. Sunt câteva piese foarte sexy și necomerciale - un nou sound. M-a întrebat dacă pot să spun câteva cuvinte în italiană pe una dintre melodii. Își dorea ca tonul să fie foarte sexy, ca al unui ”latin lover”. Cred că a fost mulțumită de rezultat, pentru că la final mi-a spus: <<Ar fi trebuit să lucrez cu tine încă de acum 10 ani>>.”

Tracklist “Kylie + Garibay“ EP:

  • Black and White (feat. Shaggy)
  • If I Can’t Have You (feat. Sam Sparro)
  • Your Body (feat. Giorgio Moroder)

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Videoclipuri cu Kylie Minogue
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE