Urmărește-ne în Social Media

Kylie Minogue & Jessie Ware - Kiss of Life

Kylie Minogue și Jessie Ware au lansat videoclipul piesei "Kiss of Life". Colorat și cu un vibe disco, clipul le are în rolurile principale pe cele două artiste. Te invităm să îl urmărești.

Videoclipul a fost regizat de Sophie Muller, care a mai colaborat cu Kyle și la alte materiale video. Filmat la elegantul restaurant Ave Mario din Londra, clipul prezintă o mulțime de personaje interesante, în centrul acestora fiind Jessie și Kylie.

Atmosfera retro și fermecătoare a videoclipului completează sound-ul piesei, care urmează aceeași direcție. "Kiss of Life" este extrasă de pe albumul "DISCO: Guest List Edition", ce va fi lansat de Kylie Minogue pe 12 noiembrie. Aceasta este o variantă extinsă a materialului original - "DISCO", cel de-al 15-lea album din cariera cântăreței.

Pe lângă single-ul în colaborare cu Jessie Ware, artista australiană a mai lansat un feat cu Years & Years - "A Second to Midnight", dar şi piese solo ca "Say Something" sau "Magic".

Jessica Ware este o cântăreață și compozitoare britanică. Primul său album de studio, "Devotion", a ajuns pe locul cinci în topul albumelor din Marea Britanie și a produs single-ul "Wildest Moments". Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie și "What's Your Pleasure?" (2020).

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Kylie Minogue a lansat albumul "Tension"

Kylie Minogue a lansat pe 22 septembrie 2023 albumul cu numărul 16 din cariera sa, "Tension". Este un LP senzual, dar mai relaxat decât cele de până acum, iar cel mai nou single de pe LP, "Hold On To Now" primeşte un videoclip mai jos.

Publicat

pe

Coperta single Kylie Minogue Hold On to Now
Coperta single Kylie Minogue Hold On to Now │ FOTO: Kylie Minogue

De pe noul album, "Tension" am putut asculta single-ul "Padam Padam", care a sosit alături de un videoclip regizat de Sophie Muller şi filmat în Los Angeles. Artista de 54 de ani a anunţat înainte de lansarea noului album că pe acest material îşi explorează puterea şi veselia.

Iată un citat relevant:

"Am început acest album cu o minte deschisă și pe o pagină goală. Spre deosebire de ultimele mele două albume, nu a existat o "temă", a fost despre găsirea sufletului, a distracției sau a fanteziei acelui moment și a le aduce în beneficiul piesei. Am vrut să sărbătoresc individualitatea fiecărui cântec și să mă scufund în această libertate".

Au trecut 3 ani de la ultimul său release muzical, albumul "Disco" din 2020, primul său nr. 1 în topul Billboard's Top Dance/Electronic Albums. Pe noul album Kylie a colaborat cu Biff Stannard şi Duck Blackwell, care au lucrat şi la "Disco" de altfel. Rezultatul este un dance-pop cu influenţe est europene pe alocuri. Auzim sunete intre Doja Cat şi Dua Lipa, dar şi un revival de anii '80 a la The Weeknd, clar marcat de sintetizatoare.

"One More Time" aminteşte de piesele house cu care Kylie Minogue experimenta în anii '90, în vreme ce "Vegas High" are ceva de "In Your Eyes" din 2001. E un LP scurt, de doar 36 de minute, nu are balade sau umplutura, e doar muzică şi feeling.

Iată tracklist-ul lui "Tension":

 1. Padam Padam
 2. Hold On To Now
 3. Things We Do For Love
 4. Tension
 5. One More Time
 6. You Still Get Me High
 7. Hands
 8. Green Light
 9. Vegas High
 10. 10 Out Of 10
 11. Story

Kylie Minogue este activă din 1979 şi a primit premii Grammy, Brit Award şi este deţinătoarea unui OBE (Order of the British Empire), pentru aportul adus artei.

Citește în continuare

Albume noi

Kylie Minogue lansează un nou album - "Tension"

Kylie Minogue mai adăugă un album în catalogul său muzical. Artista a anunțat că cel de-al 16-lea disc din carieră va fi lansat pe 22 septembrie. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Tove Lo - Really don’t like u feat. Kylie Minogue
Tove Lo - Really don’t like u feat. Kylie Minogue

Kylie Minogue revine în atenția fanilor cu albumul "Tension". Prin acest material, artista de 54 de ani își va explora puterea și veselia, tematică evidențiată de single-ul principal de pe album, "Padam Padam". Piesa urmează să fie lansată pe 18 mai.

"Am început acest album cu o minte deschisă și pe o pagină goală. Spre deosebire de ultimele mele două albume, nu a existat o "temă", a fost despre găsirea sufletului, a distracției sau a fanteziei acelui moment și a le aduce în beneficiul piesei. Am vrut să sărbătoresc individualitatea fiecărui cântec și să mă scufund în această libertate", a declarat Kylie Minogue.

"Tension" este o continuare a albumul "Disco" din 2020, care a marcat primul său nr. 1 în topul Billboard’s Top Dance/Electronic Albums.

Materialul va fi lansat pe 22 septembrie 2023 prin intermediul casei de discuri BMG.

TRACKLIST "Tension":

 1. Padam Padam
 2. Hold On To Now
 3. Things We Do For Love
 4. Tension
 5. One More Time
 6. You Still Get Me High
 7. Hands
 8. Green Light
 9. Vegas High
 10. 10 Out Of 10
 11. Story

Urmărește clipul lyric video pentru piesa „10 Out Of 10” (Oliver Heldens x Kylie Minogue)

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED