Urmărește-ne în Social Media

Kylie Minogue & Jessie Ware - Kiss of Life

Kylie Minogue și Jessie Ware au lansat videoclipul piesei "Kiss of Life". Colorat și cu un vibe disco, clipul le are în rolurile principale pe cele două artiste. Te invităm să îl urmărești.

Videoclipul a fost regizat de Sophie Muller, care a mai colaborat cu Kyle și la alte materiale video. Filmat la elegantul restaurant Ave Mario din Londra, clipul prezintă o mulțime de personaje interesante, în centrul acestora fiind Jessie și Kylie.

Atmosfera retro și fermecătoare a videoclipului completează sound-ul piesei, care urmează aceeași direcție. "Kiss of Life" este extrasă de pe albumul "DISCO: Guest List Edition", ce va fi lansat de Kylie Minogue pe 12 noiembrie. Aceasta este o variantă extinsă a materialului original - "DISCO", cel de-al 15-lea album din cariera cântăreței.

Pe lângă single-ul în colaborare cu Jessie Ware, artista australiană a mai lansat un feat cu Years & Years - "A Second to Midnight", dar şi piese solo ca "Say Something" sau "Magic".

Jessica Ware este o cântăreață și compozitoare britanică. Primul său album de studio, "Devotion", a ajuns pe locul cinci în topul albumelor din Marea Britanie și a produs single-ul "Wildest Moments". Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie și "What's Your Pleasure?" (2020).

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a artistei britanice Jessie Ware, "Free Yourself" - AUDIO

Jessie Ware a lansat single-ul "Free Yourself", o piesă disco alimentată de adrenalină. Artista londoneză de invită pe ringul de dans, pentru a da frâu liber trăirilor noastre interioare.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: Universal Music

Noua piesă "Free Yourself" este compusă de Jessie Ware împreună cu Coffee Clarence JR și legendarul producător britanic Stuart Price. Melodia oferă o primă idee asupra celui de-al cincilea album al artistei britanice.

Jessie Ware: "Bucură-te de tine, eliberează-te!"

""Free Yourself" este începutul unei noi ere pentru mine. Sunt atât de încântată că oamenii o să poată asculta acest cântec spre sfârșitul verii; să poată dansa, să nu simtă inhibiții și să fie fericiți, așa cum m-am simțit și eu recent, având din nou posibilitatea de a merge în turneu și de a cânta. Bucură-te de tine, eliberează-te!", ne îndeamnă Jessie.

AUDIO: Jessie Ware - "Free Yourself"

Jessie Ware a reluat spectacolele reprogramate din cadrul turneului "What's Your Pleasure?", cântând la Glastonbury's Park și Primavera Sound. În cea de-a doua parte a anului, Jessie Ware îl va însoți pe Harry Styles în turneul "Love on Tour" pentru 5 întâlniri la centrul United din Chicago. În timpul finalizării turneului reprogramat, Jessie se va întoarce în studio pentru a-și termina cel de-al cincilea album de studio.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize. Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", și "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Jessie Ware va concerta pe domeniul Palatului Mogoșoaia, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Fall in Love. Găsiți mai multe detalii aici.

Citește în continuare