Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Kylie Minogue - At Christmas (Live alături de corul Warner Music UK)

Kylie Minogue a lansat videoclipul noului single "At Christmas". Vizualul o prezintă pe artista australiană interpretând piesa live alături de corul casei de discuri Warner Music UK.

După albumul ”Kylie Christmas” lansat în noiembrie anul trecut, Kylie Minogue revine iarna aceasta cu noi piese de Crăciun. Pe 25 noiembrie, Kylie a lansat o nouă versiune a discului promovat anul trecut, ce va include 6 piese noi. Printre noile melodii regăsim și o colaborare cu Mika, cei doi înregistrând împreună ”Wonderful Christmastime”. Discul reeditat cu piese de iarnă se numește ”Kylie Christmas: Snow Queen Edition” și poate fi comandat de pe site-ul artistei, iTunes și Amazon.

Prima piesă extrasă de pe noul album sezonier se numește "At Christmas". Melodia este promovată de artistă printr-un videoclip filmat live altăuri de corul casei de discuri Warner Music UK.

Kylie Minogue lucrează în paralel și la un album de studio cu piese originale, însă finalizarea sa va mai întârzia. Conform declarațiilor artistei, agenda sa este momentan prea încărcată pentru a se putea dedica înregistrărilor.

“Am început să lucrez și la un nou disc de studio, dar luând în considerare că am agenda foarte încărcată, nu voi avea foarte mult timp pentru înregistrări, deși mă gândesc la asta constant“, declara Kylie pentru news.com.au în urmă cu câteva luni.

Ultimul album de studio al lui Kylie a fost lansat în urmă cu 2 ani. Intitulat ”Kiss Me Once” (2014), discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Australia și pe locul 2 în clasamentul discurilor din UK.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Videoclipuri cu Kylie Minogue
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE