Urmărește-ne în Social Media

Kylie Minogue and Years & Years - A Second to Midnight

Kylie Minogue și Years & Years ne invită la dans cu noua piesă, "A Second to Midnight". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol, pe care te invităm să-l urmărești.

"A Second to Midnight" este compusă de Kylie Minogue, Olly Alexander (Years & Years), Richard "Biff" Stannard, Duck Blackwell și Martin Sjølie. Versurile piesei, implicit titlul acesteia, duc cu gândul la povestea Cenușăresei, care a trăit fantezia ideală până la miezul nopții. Astfel, prin intermediul acestei melodii, Kylie Minogue și Years & Years ne invită să dansăm și să ne bucurăm de viață mereu, nu doar ocazional.

"A Second to Midnight" se găsește pe albumul "DISCO: Guest List Edition", ce va fi lansat de Kylie Minogue pe 12 noiembrie. Aceasta este o variantă extinsă a materialului original - "DISCO", cel de-al 15-lea album din cariera cântăreței.

Olly Alexander a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști muzicali. Două albume de succes, nominalizări la cinci categorii Brit Awards și numeroase turnee sold-out alături de Years & Years, Olly a devenit o voce puternică în a susţine argumente despre sănătatea mintală și a vorbi deschis despre comunitatea LGBTQ+. Acest lucru a fost marcat de o serie de momente deosebite, de la discursul lui Alexander la Glastonbury, în 2016, ca urmare a evenimentelor din Orlando până la documentarul său BBC "Olly Alexander: Growing Up Gay", plus lumea amețitor de creativă din jurul "Palo Santo" (un disc care a sosit cu un scurtmetraj ambițios cu Judi Dench și Ben Whishaw în rolurile principale).

PUBLICITATE
Comentarii