Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Kylie Minogue - Absolutely Anything and Anything At All

Kylie Minogue a lansat videoclipul noului single ”Absolutely Anything and Anything At All”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului SF de comedie ”Absolutely Anything”.

Până la înregistrarea unui nou album, Kylie Minogue își ocupă timpul concertând și implicându-se în noi proiecte. O astfel de activitate conexă este și înregistrarea piesei ”Absolutely Anything and Anything At All”. Noul single este inclus pe coloana sonoră a filmului ”Absolutely Anything”, regizat de Terry Jones, omul din spatele cunoscutei serii ”Monty Python” (”Monty Python's Flying Circus”).

"Crescând în Australia, ”Monty Python” a fost unul dintre serialele care au încântat și distrat întreaga familie. Sunt un mare fan. Deci pentru mine a fost o mare onoare să înregistrez această piesă pentru coloana sonoră a filmului lui Terry Jones, ”Absolutely Anything”", a declarat Kylie Minogue.

Pentru a promova noua piesă, Kylie a filmat și un videoclip, în care dansează alături de extratereștri, personaje ale peliculei.

Absolutely Anything” va apărea în cinematografe pe 14 august. Din distribuția filmului fac parte Simon Pegg, Kate Beckinsale și Robin Williams (ce îi dă voce cățelului din film). Trailerul poate fi urmărit mai jos.

"Absolutely Anything" - Official Trailer

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Videoclipuri cu Kylie Minogue
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE