Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Kylie Minogue - Absolutely Anything and Anything At All

Kylie Minogue a lansat videoclipul noului single ”Absolutely Anything and Anything At All”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului SF de comedie ”Absolutely Anything”.

Până la înregistrarea unui nou album, Kylie Minogue își ocupă timpul concertând și implicându-se în noi proiecte. O astfel de activitate conexă este și înregistrarea piesei ”Absolutely Anything and Anything At All”. Noul single este inclus pe coloana sonoră a filmului ”Absolutely Anything”, regizat de Terry Jones, omul din spatele cunoscutei serii ”Monty Python” (”Monty Python's Flying Circus”).

"Crescând în Australia, ”Monty Python” a fost unul dintre serialele care au încântat și distrat întreaga familie. Sunt un mare fan. Deci pentru mine a fost o mare onoare să înregistrez această piesă pentru coloana sonoră a filmului lui Terry Jones, ”Absolutely Anything”", a declarat Kylie Minogue.

Pentru a promova noua piesă, Kylie a filmat și un videoclip, în care dansează alături de extratereștri, personaje ale peliculei.

Absolutely Anything” va apărea în cinematografe pe 14 august. Din distribuția filmului fac parte Simon Pegg, Kate Beckinsale și Robin Williams (ce îi dă voce cățelului din film). Trailerul poate fi urmărit mai jos.

"Absolutely Anything" - Official Trailer

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Videoclipuri cu Kylie Minogue
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE