Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Videoclip oficial: Kygo, Donna Summer - Hot Stuff

Febra disco revine, Kygo a realizat un remix după cunoscuta piesă "Hot Stuff" a Donnei Summer. Pentru videoclip, acesta a apelat la actorii din "Outer Banks", Chase Stokes și Madelyn Cline.

Muzica disco s-a strecurat în ultimele luni în mai toată muzica pop din mainstream, așa încât nu e de mirare că și Kygo urmează acest trend retro. După remixul realizat după hitul Tinei Turner, acesta revine cu o nouă piesă din categoria "oldies, but goldies", respectiv piesa "Hot Stuff", lansată de Donna Summer în 1979 și premiată cu Grammy în anul inaugural al categoriei Best Female Rock Vocal Performance. Inclusă pe albumul "Bad Girls", melodia a fost compusă de Pete Bellotte, Harold Faltermeyer și Keith Forsey și produsă de reputatul Giorgio Moroder, de-a lungul anilor fiind reinterpretată de diverși artiști și inclusă în filme ca "The Full Monty" și "The Martian".

Remixul realizat de Kygo pentru această melodie păstrează elemente importante din sound-ul original al piesei, beat-ul fiind ceva mai alert. Pentru a transmite cât mai bine mesajul piesei, Kygo a optat pentru un videoclip în care să ilustreze energia sexuală emanată prin sound și versuri. Protagoniștii clipului sunt actorii Chase Stokes și Madelyn Cline din serialul de acțiune, aventură și mister "Outer Banks", de pe Netflix.

Citește mai multe despre Donna SummerKygo
Videoclipuri cu Donna SummerKygo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE