Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Kygo, Donna Summer - Hot Stuff

Febra disco revine, Kygo a realizat un remix după cunoscuta piesă "Hot Stuff" a Donnei Summer. Pentru videoclip, acesta a apelat la actorii din "Outer Banks", Chase Stokes și Madelyn Cline.

Muzica disco s-a strecurat în ultimele luni în mai toată muzica pop din mainstream, așa încât nu e de mirare că și Kygo urmează acest trend retro. După remixul realizat după hitul Tinei Turner, acesta revine cu o nouă piesă din categoria "oldies, but goldies", respectiv piesa "Hot Stuff", lansată de Donna Summer în 1979 și premiată cu Grammy în anul inaugural al categoriei Best Female Rock Vocal Performance. Inclusă pe albumul "Bad Girls", melodia a fost compusă de Pete Bellotte, Harold Faltermeyer și Keith Forsey și produsă de reputatul Giorgio Moroder, de-a lungul anilor fiind reinterpretată de diverși artiști și inclusă în filme ca "The Full Monty" și "The Martian".

Remixul realizat de Kygo pentru această melodie păstrează elemente importante din sound-ul original al piesei, beat-ul fiind ceva mai alert. Pentru a transmite cât mai bine mesajul piesei, Kygo a optat pentru un videoclip în care să ilustreze energia sexuală emanată prin sound și versuri. Protagoniștii clipului sunt actorii Chase Stokes și Madelyn Cline din serialul de acțiune, aventură și mister "Outer Banks", de pe Netflix.

Citește mai multe despre Donna SummerKygo
Videoclipuri cu Donna SummerKygo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE