Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Kungs, Stargate - “Be Right Here” (Official Video) ft. GOLDN

La numai 21 ani, KUNGS revoluționează scena muzicii funk/ house din Franța și acum lansează mult așteptatul single “Be Right Here”, prima piesă nouă după albumul de debut “Layers”.

După ce a scris istorie în topurile internaționale (numărul 1 în 45 de țări și peste 1 miliard de stream-uri pentru “This Girl”), Kungs a câștigat aprecierea publicului și pentru show-urile sale live impresionante. Două dintre cele mai cunoscute prestații ale artistului au fost chiar la Coachella și Lollapalooza.

Kungs și-a pus deja amprenta în muzica dance prin mixul inconfundabil de pop, dance, indie și jam-uri de vară care crează dependență. Pentru cel mai nou single al său, “Be Right Here”, KUNGS a aplicat aceeași rețeta consacrată și a lucrat împreună cu nimeni alții decât Stargate și GOLDN.

Duo-ul Stargate a fost responsabil de-a lungul timpului de câteva dintre cele mai de succes hit-uri pop, precum “Irreplaceable” - Beyonce, “Rude Boy” - Rihanna și “Firework” - Katy Perry.

Pe de altă parte, vocalistul GOLDN s-a remarcat atât în hip hop cât și în muzică electronică prin vocea să mătăsoasă, grăitoare de povești urbane îmbrăcate în melodie. Astfel, Josh Golden, pe numele sau real, a fost o alegere naturală pentru Kungs, atunci când a compus piesa “Be Right Here”.

Kungs s-a lansat în 2016 cu albumul “Layers”, care include single-urile “This Girl”, “Don’t You Know”, “I Feel So Bad” cât și “You Remain”. Piesa de debut, “This Girl”, s-a situat pe locul 1 în majoritatea topurilor internaționale de muzică dance și s-a bucurat de un succes colosal la nivel global, ceea ce a propulsat vânzările albumului “Layers”, care, anul trecut, a fost certificat oficial cu discul de Diamant.

Citește mai multe despre Kungs
Videoclipuri cu Kungs
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE