Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: The Kryptonite Sparks - Noapte în Nord

După ce a lansat cu fix o săptămână în urmă piesa "Noapte în Nord", trupa indie The Kryptonite Sparks prezintă videoclipul său. Este un veritabil scurt metraj naiv, cu o fetiţă ca protagonist, care intră în comuniune cu spiritul naturii şi cu... un ursuleţ.

Fetiţa din clipul "Noapte în Nord" organizează clasica "petrecere cu ceai", în care prind viaţă ursuleţul şi celelalte jucării ale sale. În mijlocul munţilor şi pădurii, un glob cu zăpadă artificială, două ceşti de ceai şi un urs de jucărie creează o imagine feerică. Totul este efemer, stând sub semnul acelei clepsidre cu praf verde.

După ce ceaiul este gata, micuţa dansează ca şi cum nimeni nu o vede, pentru a se metamorfoza într-o tânără cu părul bălai. Viitorul şi prezentul se întâlnesc în această pădure fermecată, unde şi Moş Martin a prins viaţă. Piesa "Noapte în Nord" are un sunet de folk vestic, cântat la foc de tabără, într-o tabără de pioneri americani.

Single-ul a fost înregistrat în studioul celor de la Viţa de Vie, iar de mixaj s-au ocupat Adrian Despot şi Sorin "Pupe" Tănase. Fanii The Kryptonite Sparks i-au putut vedea pe muzicieni pe scena Sălii Palatului alături de Loredana Groza pentru două seri consecutive, în cadrul concertelor de luna trecută. Am putut asculta o reinterpretare a celebrei piese "Bună seara, iubite", dar şi aportul KS pe alte hituri.

Secretul sound-ului din "Noapte în Nord" este slide guitar-ul, blues-ul şi o chitară Hora Reghin din 1979. Clipul său a fost filmat într-o pădure din Suedia, iar personajul principal este Inez, numită de artişti "doctor de urşi de pluş".

Citește mai multe despre The Kryptonite Sparks
Videoclipuri cu The Kryptonite Sparks
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE