Urmărește-ne în Social Media

Krypton - Vremuri gri

Formația Krypton a lansat "Vremuri gri", al doilea single de pe albumul de studio cu același nume. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Vremuri gri" este compusă de Eugen Mihăescu și Sorin Poclitaru, mixul și masterul fiind realizate de Cosmin Harbei. Melodia este extrasă de pe albumul "Vremuri gri", cel de-al 11-lea disc din cariera formației. Anterior, de pe acest material, Krypton a lansat piesa "Păcate și ispite".

"Trăim într-o lume decăzută, într-un sistem păcătos, invadați de armata celor o mie de viruși criminali, iar războaiele de orice natură ne bat în tâmplele deja obosite! Între <<războiul rece>> și <<războiul fierbinte>> zace clocotind această etapă a unor vremuri grele, Vremuri Gri...!" - a declarat Eugen Mihăescu, liderul trupei.

Albumul "Vremuri gri" este gândit ca un story-rock ce va avea ca invitați nume sonore din scena artei și culturii din România, precum George Mihăiță sau Petre Magdin.

Formată în anii '80, Krypton a schimbat componența și stilul de mai multe ori, dar de fiecare dată a menținut același success. A participat la importante festivaluri din țară și nu numai, a fost în topurile naționale și a lansat zece albume de studio.

În prezent, Krypton îi are în componență pe:

  • Eugen Mihăescu - chitară solo, claviaturi
  • Aurel Dincă - voce
  • Macarie Claudiu - baterie
  • Humberto Miquilena - bas
Comentarii