Urmărește-ne în Social Media

Krypton - Păcate și ispite

Formația Krypton începe un nou capitol discografic lansând piesa și videoclipul ”Păcate și ispite”. Acesta este primul single de pe viitorul album de studio, ”Vremuri gri”, cel de-al unsprezecelea din cariera trupei.

"Păcate și ispite" este compusă de Eugen Mihăescu, mixul și masterul fiind realizate de Cosmin Harbei. Piesa anunță albumul "Vremuri gri", un story-rock ce va avea ca invitați nume sonore din scena artei și culturii din România, precum George Mihăiță sau Petre Magdin, împreună cu mulți alții ce vor fi dezvăluiți în perioada următoare.

"Obsesia că vei fi captiv într-o lume a măștilor cu două fețe, sincronizându-ți astfel viața după buletinele de știri si gesturi dictatoriale, prizonier într-un ceas de timp bolnav, te poartă într-un final în a te preda n fața propriului eu", a declarat Eugen Mihaescu, liderul trupei.

Data de naștere a proiectului Krypton este toamna anului 1984, când Eugen Mihăescu și Dragoș Docan împreună cu Liviu Pop și Marius Voicu au început să repete la Club A. Trupa a avut participări premiate la festivalurile rock importante ale acelei perioade, fiind și o prezență constantă pe scena Cenaclului Flacăra.

Spre deosebire de tendințele generale ale anilor '80 spre rock-ul progresiv, trupa Krypton propunea un stil nou – New Wave Rock – ridicând astfel ștacheta la standardele mondiale ale momentului. Prospețimea stilului și creativitatea au adus trupa, în timp record, în preferințele publicului autohton.

În prezent, Krypton îi are în componență pe:

  • Eugen Mihaescu - chitară solo, claviaturi
  • Aurel Dincă - voce
  • Macarie Claudiu - baterie
  • Humberto Miquilena - bas

 

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Krypton a lansat o nouă versiune a piesei "Încearcă să crezi" - AUDIO

Trupa Krypton le prezintă ascultătorilor "Încearcă să crezi" într-o nouă versiune, un remake al piesei apărute în 1990, pe albumul "Fără teamă". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Krypton - Încearcă să crezi
Krypton - Încearcă să crezi │ FOTO: captură YouTube / Krypton

Piesa "Încearcă să crezi" capătă o nouă dimensiune cu lansarea acestei variante muzicale. Plus că trupa are un nou solist - Dragoș Moldova, câștigătorul concursului Vocea României. Astfel, remak-ul capătă și mai mult sens. "Încearcă să crezi" a fost compusă de Eugen Mihăescu, de mix & master ocupându-se Sergiu Năbădan.

"Ne dorim ca următorul album să fie un <<Best Of KRYPTON>>, iar alături de alte piese ce ne-au dat un stil și un nume va figura și acest song", a declarat Eugen Mihăescu, chitaristul și liderul formației.

În ultima perioadă, trupa a lansat mai multe piese, printre care: "Cine sunt eu?", "Iartă-mă" sau "Vremuri gri". Krypton înseamnă Eugen Mihăescu - chitara solo, claviaturi, Dragoș Moldovan - voce, Claudiu Macarie - tobe și Humberto Miquilena - bass.

AUDIO: Krypton - Încearcă să crezi

Citește în continuare