Urmărește-ne în Social Media

KRYPTON - Iartă-mă

Formația KRYPTON a lansat un nou single, intitulat "Iartă-mă", împreună cu noul solist vocal - Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Piesa este compusă de Eugen Mihăescu, mixul și masterul fiind realizate de Cosmin Harbei. "Iartă-mă" este o baladă rock înregistrată de curând de trupa KRYPTON și reprezintă chiar o parte din trăirile și crezul fiecăruia dintre noi, de a câștiga toate pariurile în momentele grele ale vieții.

"Este chiar povestea mea, la o răscruce de drumuri ..." - Dragoș Moldovan.

După un accident rutier grav, în urma căruia a stat în comă două săptămâni, Dragoș și-a revenit miraculos luând prin surprindere și medicii. Cazurile similare au șanse de recuperare de aproximativ 10%, iar Dragoș Moldovan a avut șansa să fie printre cei norocoși.

În toamna acestui an, trupa KRYPTON a început colaborarea cu Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României în 2019.

Piesa "Iartă-mă" este extrasă de pe albumul "Vremuri gri", cel de-al 11-lea disc din cariera formației. Anterior, de pe acest material, KRYPTON a mai lansat "Păcate și ispite" și "Vremuri gri".

Comentarii