BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Kreator - Totalitarian Terror

Thrasherii germani Kreator au lansat un videoclip nou pentru piesa "Totalitarian Terror" extrasă de pe albumul "Gods of Violence", lansat pe 27 ianuarie. Clipul este unul dur, prezentând experimentele din lagărele naziste. Amintește de "Angel of Death" de la Slayer, care prezenta ororile de la Auschwitz.

Kreator are un fel de tradiţie de a prezenta momente controversate ale istoriei, opresiunea anumitor popoare şi războiul dintre clase. Clipul "Totalitarian Terror" e realizat de către Grupa13 şi prezintă imagini alb-negru de la Ahnenerbe, un institut din Germania nazistă care făcea studii legate de "rasa ariană". Ahnenerbe a realizat atât teste, cât şi expediţii care au încercat să dovedească că populaţiile nordice au stăpânit lumea cândva.

Secvenţele originale din anii '30 şi '40 sunt îmbinate cu actori ce joacă scenariul acelor experimente, dar şi momente ce prezintă trupa cântând într-o ambianţă sumbră. "Gods of Violence" era un prim single de pe noul album şi primea un prim videoclip în noiembrie 2016, aceasta fiind piesa ce dă numele albumului. Acesta este materialul discografic cu numărul 14 din impresionanta istorie de 35 de ani a trupei.

Thrasherii au un sunet similar cu compatrioţii Destruction, Sodom sau Tankard, dar au riffuri şi compoziţii puţin mai complexe. Până la "Gods of Violence" formaţia s-a aflat în cea mai lungă pauză a sa, de 5 ani faţă de albumul "Phantom Antichrist" din 2012. Kreator îşi va promova cele mai noi creaţii în cadrul unui turneu, care debutează pe 17 martie, împreună cu trupele Obituary, Midnigh şi Horrendous.

Germanii au fost în România la B'Estfest 2012, împărţind scena cu Garbage, Moonspell sau The Qemists, dar şi cu Negura Bunget.

Citește mai multe despre Kreator
Videoclipuri cu Kreator
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE