Urmărește-ne în Social Media

Kreator - Hail To The Hordes

În vreme ce fanii realizează video-uri tribut pentru trupele preferate în fiecare zi, mai rar vedem un video tribut pentru fani. Kreator a creat o piesă pentru armata sa de fani, numită "Hail to the Hordes" şi a completat creaţia cu videoclipul de mai jos.

Thrasherii germani pornesc "Hail To the Hordes" cu un riff greu de tot şi continuă cu un sound care mă duce cu gândul la creaţiile Suidakra de la început de mileniu. Acest single reprezintă o exclusivitate, realizată de Kreator în cadrul Record Store Day, cu ocazia lui Black Friday. O ediţie limitată la 1000 de copii a acestui release sub formă de vinil cu fotografii a fost lansată la magazinele de discuri indie.

Pe acelaşi nou material discografic se vor găsi două piese nelansate până acum, "Earth Under the Sword" şi "Warrior Heart". Imaginile din videoclipul asociat piesei au fost preluate din concertul din oraşul de baştină al trupei, Essen. Evenimentul a fost ţinut la Grugahalle şi a inclus o mare de fani entuziaşti, care urmăresc grupul de la începuturile sale, din anii 80.

Regia îi aparţine lui Matthias Kollek de la Vault Video. Mijlocul piesei include un genial solo de chitară, plin de tremollo şi este urmat de un solo furibund de tobe care ar ridica şi părul de pe mâna lui Lars Ulrich.

Kreator sunt foarte respectaţi în ţara de origine, Germania, acolo unde cel mai nou album, "Gods of Violence" a ajuns pe locul întâi în topuri. Planurile sunt mari pentru 2018, când thrasherii vor începe un turneu avându-i pe cei de la Sabaton drept co-headlineri. Concertele îi vor duce în America de Nord, dar va exista şi un segment european, care va marca sosirea celor de la Kreator la noi, pe 25 ianuarie.

Ultimul album al trupei este "Gods of Violence", lansat în ianuarie în acest an, prin Nuclear Blast Records.

PUBLICITATE
Comentarii