Urmărește-ne în Social Media

Kreator - Fallen Brother

Kreator a lansat un videoclip pentru piesa "Fallen Brother", de pe cel mai nou album, "Gods of Violence". Clipul şi melodia aduc tribut unor legende ale muzicii care au trecut în nefiinţă, precum Jeff Hanneman, Cliff Burton, Peter Steele, Prince, Lemmy şi David Bowie.

Poze cu artiştii care au încetat din viaţă în ultimii ani ard încet în acest clip alb/negru, care deplânge soarta rockerilor iconici. Regizat de Matthias Kollek, materialul video urmează imediat după "Totalitarian Terror", clip pentru un single extras de pe noul album. Faptul că thrasherii germani sunt atât de prolifici la capitolul videoclipuri e explicat de către solistul Mille Petrozza:

"Ador videoclipurile. Întotdeauna am făcut-o şi mereu o voi face. Consider că este o modalitate excelentă de a susţine muzica, iar nivelul vizual o face să prindă viaţă. Ştiu că nu prea mai există canale receptive la televizor în ziua de azi, dar YouTube este o sursă uriaşă de clipuri, iar publicul continuă să le privească. Asta duce şi la discuţii, iar unele persoane apreciază clipurile, altele nu. Cert e că se creează o discuţie, ceea ce e un lucru bun.

Vom continua să lansăm videoclipuri câtă vreme mai putem. E un lucru important pentru Kreator şi cele două lansate pentru albumul nou au ieşit excelent."

Kreator se află la albumul cu numărul 14 în acest moment, după o carieră ce începea în anul 1982. "Gods of Violence" a fost lansat pe 27 ianuarie şi va fi susţinut de un turneu european, realizat împreună cu Sepultura, Soilwork şi Aborted. Trupa are în plan şi o serie de concerte cu Obituary în intervalul martie-aprilie. Producţia celui mai nou material discografic a avut loc exclusiv în Germania şi există şi ediţii speciale ale acestui release, cu un DVD sau Blu-ray bonus, conţinând concertul Kreator de la festivalul Wacken 2014.

Kreator au fost în România în 2012, la B'Estfest, împreună cu Garbage, Moonspell şi The Qemists.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31