Urmărește-ne în Social Media

Kreator - Conquer and Destroy

Kreator, unul dintre cele mai vechi nume din thrash metal tocmai a lansat un nou single şi videoclip, "Conquer and Destroy". Piesa vine ca un reminder al tuturor fanilor cu privire la ce forţă e trupa germană.

Kreator se află chiar acum într-un mega turneu în America de Nord alături de Kreator, Sepultura, Death Angel şi Spiritworld. Piesa "Conquer and Destroy" reuşeşte să aibă valenţe de imn pe alocuri şi uneori să izbucnească într-un solo fix când te acomodasei cu percuţia sacadată specifică thrash-lui sau mai degrabă groove metal-ului tip Pantera.

E poate cel mai melodios track al unei trupe thrash auzit în ultima vreme. Imaginile din videoclipul alb negru sunt filmări foarte dinamice preluate din concertele trupei din ultima vreme. Sunt o sumedenie de efecte pirotehnice şi un număr impresionant de oameni cu braţele ridicate. Avem şi mosh pit, wall of death şi crowdsurfing. Grosul filmărilor s-a petrecut pe 4 martie 2023, în faţa a 6000 de fani Kreator, în fieful trupei din oraşul Essen.

Show-ul a acoperit cariera completă a grupului, cu cele mai mari hituri şi o producţie demnă de Rock am Ring. Concertul s-a deschis cu "Hate Uber alles" şi s-a închis cu "Pleasure to Kill".

"Conquer and Destroy" este un single de pe cel mai nou album Kreator, "Hate Uber Alles", lansat în 2022. Într-un interviu recent cu El Cuartel Del Metal, solistul Kreator, Mille Petrozza a fost întrebat dacă urmăreşte ce spun fanii despre muzica trupei în social media, mai ales după lansarea unui LP nou. A recunoscut că da, urmăreşte comentariile şi chiar le ia în seamă, deşi poate că nu ar trebui.

"Hate Uber Alles" este albumul cu numărul 15 din cariera Kreator şi a apărut în iunie 2022. Este urmaşul lui "Gods of Violence" din 2017 şi a fost înregistrat la legendarul studio Hansa Tonstudio din Berlin, sub bagheta lui Arthur Rizk, cunoscut pentru colaborări cu Cavalera Conspiracy, Code Orange, Power Trip şi Soulfly. Este primul disc în formula nouă Kreator, care îl implică pe basistul Frederic Leclercq, care s-a alăturat trupei în 2019.

PUBLICITATE
Comentarii