Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Kosmic Blues - Little Sparrow

Kosmic Blues a lansat primul single și videoclip, „Little Sparrow”. Acesta este un cântec tribut adus Ellei Jenkins, cântăreața de origine americană supranumită „The First Lady of the Children’s Folk Song”.

De realizarea videoclipului s-au ocupat Cosmina Soare (concept creativ), Eric Gabi Popescu, Ioana Nestorescu Bălcești (scenografie și character design), Larisa Boblea (video, editare și post-productie), Ana Dobrescu și Ana-Maria Buidan (editare și post producție). Pentru acest clip au fost folosite atât tehnici digitale de animație, cât și o tehnică mai puțin întâlnită în producția video muzicală din România, și anume cea a teatrului de umbre.

La baza conceptului creativ al noului material a stat realizarea unei povești animate în jurul personajului „Little Sparrow”, un copil care pornește pe un drum inițiatic, cu indicii la tot pasul. De cele mai multe ori, călătoria în sine e mai importantă decât drumul, iar acesta este și mesajul cântecului - să încercăm să găsim, dincolo de piedici, bucuria în Univers.

Little Sparrow a fost cântecul care am simțit că mișcă ceva în energia și emoția publicului la concertele noastre, așa am știut că trebuie să ducem povestea lui mai departe. Dacă anul acesta a fost unul de înregistrări, anul 2017 va fi unul de lansări, atât compoziții proprii, cât și reinterpretări și reorchestrări ale unor cântece-comoară, cum ne place nouă să le spunem.”, declară trupa

Kosmic Blues înseamnă Cosmina Soare (voce), Robert Petre (UFe - percuție / DJ / scratch), Paul Alexandru (Acoustic Paul - chitară). Numele trupei, după cum sugerează, este un fusion de blues, funk și beat-uri electronice, cu un strop de folk, jazz si old school rock. Kosmic Blues există în această formulă din luna martie 2016 și, până în prezent a susținut concerte atât la festivaluri precum Electric Castle, cât și la evenimente outdoor - Roaba de Cultură, Herăstrău, Summer Bike Fiesta sau în diverse cluburi din București.

Citește mai multe despre Kosmic Blues
Videoclipuri cu Kosmic Blues
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE