Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Korn - Rotting In Vain

Korn a lansat videoclipul piesei „Rotting In Vain”, extrasă de pe albumul „The Serenity Of Suffering”. Noul material poate fi urmărit în articol.

Albumul va fi lansat pe 21 octombrie 2016. Acesta a fost realizat de producătorul Nick Raskulinecz, câștigător al premiului Grammy. Acesta a mai lucrat cu trupe ca Foo Fighters, Deftones, Mastodon și Rush. Mai mult, pe CD apare și o colaborare cu solistul Slipknot, Corey Taylor pentru piesa „A Different World”.

„Piesa Rotting In Vain a fost scrisă pentru a scoate în evidență existența omului într-un loc întunecat, faptul că se află în situații în viață care nu îi plac - relații, de exemplu sau sentimentul că ești blocat și abuzat sau nu îți place la ce te uiți, iar tu doar stai acolo și putrezești. Ai nevoie de ani și ani ca să-ți dai seama cum să găsești ieșirea. De acolo a venit Rotting In Vain. Doar stau aici, murind și lăsând să mi se întâmple toate astea mulți ani și nu reușesc să scap. Asta vrea să transmită piesa.”, declară solistul trupei Korn, Jonathan Davis

Personajul principal din videoclip este interpretat de actorul Tommy Flanagan, care a mai jucat în serialul Sons Of Anarchy și filmul Gladiator. „The Serenity Of Suffering” marchează al doilea album Korn de la întoarcerea chitaristului Brian „Head” Welch.

Tracklist „The Serenity Of Suffering”

01. Insane
02. Rotting In Vain
03. Black Is The Soul
04. The Hating
05. A Different World (feat. Corey Taylor)
06. Take Me
07. Everything Falls Apart
08. Die Yet Another Night
09. When You're Not There
10. Next In Line
11. Please Come For Me

Citește mai multe despre Korn
Videoclipuri cu Korn
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE