Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: koRn - Hater

koRn dedică noul single "Hater" celor marginalizați, etichetați și agasați din cauza lipsei adeziunii la opiniile majorității. Videoclipul prezintă efectele grave ale acestui fenomen de excludere a minorităților, fiind prezentate de asemenea poveștile reale ale unor persoane reprezentative pentru această categorie.

Korn transmite publicului un mesaj important, de conțientizare a unor efecte dramatice în contextul adaptării în societate. Cei marginalizați primesc prin intermediul piesei "Hater" sprijinul formației și un sfat ce îi încurajează pe cei care și-au pierdut încrederea în sine să nu abandoneze lupta.

"Self harm or suicide is never the answer. Don't let the haters win." - Korn

În videoclipul regizat de David Yarovesky sunt prezentate exemple de cazuri în care diferite persoane au fost ridiculizate și aduse în pragul depresiei din cauza unor motive superficiale. Etichetările de orice natură pot conduce la izolare și în final la consecințe imposibil de remediat, ne spun membrii formației Korn prin clipul "Hater".

Korn face parte din valul nu-metal. Formația a lansat albumul de debut în 1994. De atunci au mai apărut Life Is Peachy (1996), Follow the Leader (1998), Issues (1999), Untouchables (2002), Take a Look in the Mirror (2003), See You on the Other Side (2005), Untitled album (2007), Korn III: Remember Who You Are (2010 și The Path of Totality (2011). La nivel internațional, Korn a vândut peste 50 de milioane de albume și are în palmares două premii Grammy și două MTV Video Music Awards.

Citește mai multe despre Korn
Videoclipuri cu Korn
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE