Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Korn - Black Is the Soul

Korn tocmai a lansat un videoclip pentru piesa "Black Is the Soul", o creaţie media ciudată şi întunecată. Clipul abundă de spectre şi îi vedem pe Jonathan Davis and co dedublându-se într-o dimensiune neagră.

"Black Is the Soul" este un single extras de pe ultimul album al trupei, "The Serenity of Suffering". Discul debuta în luna octombrie a anului trecut şi a inclus o colaborare cu Corey Taylor de la Slipknot. Despre această piesă cu clip nou Jonathan Davis a declarat că face referire la o persoană care se abate de la drumul drept. Videoclipul reflectă lupta de a îţi controla emoţiile contradictorii.

Influenţele personale au dat formă acestei compoziţii. "Black Is the Soul" ar fi fost scrisă de ziua mamei chitaristului Korn, Brian "Head" Welch. Iniţial titlul era "Mary Ellen Thrash", deoarece numele mamei sale era Mary Ellen, dar până la urma denumirea mai ambiguă a fost aleasă. Clipul debutează cu o femeie fără faţă, iar întreg materialul are un fundal de apă întunecată.

Şi muzicienii sunt scufundaţi în lichidul negru ca smoala şi atmosfera fantomatică predomină. Spre final avem clasicul breakdown Korn şi o vedem pe femeia misterioasă găsind bucăţi de manechin în apă. Este o metaforă despre regăsire, despre eu, ego şi id. Între timp Korn se pregăteşte pentru un turneu în această vară, împreună cu Stone Sour, Skillet şi Yelawolf.

Li se vor alătura şi Ded şi Babymetal. Un component inedit al trupei în ultima vreme este Tye Trujillo, fiul de 12 ani al basistului Metallica, Robert Trujillo. Tye i-a ţinut locul lui Fieldy la bas. Korn a concertat la Bucureşti în vara lui 2015, atunci când trupa împlinea 20 de ani de existenţă. Jonathan şi-a adus şi microfonul-alien trademark cu el.

Citește mai multe despre Korn
Videoclipuri cu Korn
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE