Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Kodaline - Love Will Set You Free

Trupa irlandeză de indie pop Kodaline a lansat videoclipul noului single ”Love Will Set You Free”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al formației, “Coming Up for Air“.

Kodaline, trupa care cucerea audiența în 2013 cu piesa „All I Want”, promovează în prezent cel de-al doilea material discografic, intitulat “Coming Up for Air“. Noul single extras de pe acest album este ”Love Will Set You Free”, o baladă melancolică ce transmite un mesaj pozitiv. Piesa este compusă de membrii trupei, respectiv solistul Stephen Garrigan, chitaristul Mark Prendergast și toboșarul Vincent May, în colaborare cu Johnny McDaid de la Snow Patrol.

Videoclipul aceste melodii este regizat de Courteney Cox, actriță și productoare cunoscută în special pentru rolul interpretat în serialul ”Friends” (Monica).

”Atunci când logodnicul meu, Johnny McDaid, mi-a dat să ascult pentru prima oară piesa ”Love Will Set You Free” am fost extrem de impresionată. Melodia este incredibil de frumoasă. După ce i-am cunoscut pe băieți, am știut că vreau să regizez videoclipul ăsta pentru a le pune în valoare personalitățile”, a declarat Courteney Cox.

Kodaline a lansat album de debut „In A Perfect World” în 2013. Pe acest disc a fost inclus și single-ul ”All I Want”, o baladă rock ce nici măcar nu a intrat inițial în planurile de lansări de piese ale trupei. Se pare, însă, că dramatismul melodiei și povestea clipului au făcut ocolul YouTube-ului, cucerindu-i pe mulți dintre ascultători. În scurt timp DJ-ul BBC Radio 1, Fearne Cotton, a declarat „All I Want” piesa săptămânii, de aici ajungând pe coloana sonoră a serialului „Anatomia lui Grey” (episodul „Remember the Time” din sezonul 9).

Citește mai multe despre Kodaline
Videoclipuri cu Kodaline
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE