Urmărește-ne în Social Media

Klyde - Oceans

Klyde lansează “Oceans”, cea de-a treia piesă din seria “Daydreaming Sessions”.

"Oceans este piesa mea preferată din acest proiect. Am folosit metafora oceanului pentru iubire, aceasta fiind ca o mare tulburată şi calmă în acelaşi timp, după cum vrea ea, nu o putem controla, putem doar încerca să plutim la suprafaţă. Oceanul e frumos şi înfricoşător deodată" - Klyde

"Oceans" este penultima piesă din serie şi va fi urmată de ”Insomnie”, melodie care va fi lansată săptămâna viitoare.

"Daydreaming Sessions este un proiect pe care vreau să-l fac de ceva timp, din dorinţa de a oferi celor care mă urmăresc mai multă muzică pe lângă lansările oficiale. De data asta s-au aliniat planetele şi am reuşit să îl duc la capăt, fiind foarte greu să aleg doar 4 piese din ‘sertar’" – Klyde.

“Am ales acest nume pentru că mă regăsesc de multe ori visând cu ochii deschişi, şi consider că e important să îndemnăm oamenii să nu îşi uite idealurile şi visurile, chiar dacă sunt prinşi în treburile cotidiene.” - Klyde

A trecut un an de când tânărul clujean a făcut furori pe scena festivalului internaţional "Baltic Song Contest 2016", unde reprezentaţia sa a fost îndelung aplaudată atât de public, cât şi de juriu. A urmat colaborarea cu gaşca “Say Cheese” (Klyde, Drei, Rengle), single-urile Chemistry (care a depăşit 17 milioane de vizualizări) şi "Road To Monaco”, o piesă scrisă de Eric Turner şi interpretată de Klyde, Bibi şi Jimmy Dub, iar “Defectul meu”, cea mai recentă lansare a artistului a depăşit 4 milioane de vizualizări în doar 2 luni.

“Am ales 4 piese pe care le-am compus de-a lungul timpului şi cumva nu am putut să ‘renunţ’ la ele până acum. Deşi nu sunt neapărat în formă finală, am ales să păstrez totul cât mai autentic şi apropiat de momentul în care le-am compus.” – Klyde. În cadrul proiectului, Klyde va lansa o piesă nouă în fiecare vineri timp de 4 săptămâni.

PUBLICITATE
Comentarii