Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Klyde, Drei & Rengle - Say Cheese

Drei, Klyde și Rengle ne prezintă single-ul „Say Cheese”, și vă invită să zâmbiți și să urmăriți rețeta unei petreceri perfecte în videoclipul lor proaspăt lansat.

Klyde, Rengle și Drei lansează rețeta unei petreceri perfecte în single-ul "Say Cheese". Piesa este compusă de Liviu-Marius Tanasoiu, Pavel Petricenco și Laurențiu Ștefan Stoica, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun și Cătălin Alionte.

"Un clip plin de nebunie și culori! Cred că unul dintre cele mai funny momente a fost cel în care Rengle s-a trezit cu iaurt colorat în cap! Eu am fost aruncat în miere, și pentru că nu era deajuns m-am trezit și cu fulgi peste mine! Dar asta descrie și transmite cel mai bine ideea de libertate, ideea de a face ce crezi că te face fericit, fără să-ți pese de cei din jur!", spune Drei.

În timpul filmărilor, Rengle a retrăit perioada în care a locuit în SUA și dădea petreceri de casa descrise de artist ca fiind "crazy-funky-junky parties!".

"Am lucrat cu o echipa tânără, deschisă la idei nonconformiste și care a transformat munca pentru acest clip într-o super-experienta! Vrem să transmitem bună dispoziție! Să te bucuri de viață până la cel mai mic detaliu si sa traiesti din plin fiecare zi!", declară Rengle, care se descrie ca fiind "un creator de amintiri misto".

„<<Say Cheese>> este un concept cool care ne-a adus împreună cu Drei și Rengle, am format o gașcă mișto și am lucrat mult la piesă! Sperăm ca rezultatul final să instige pofta de distracție și să se facă uz de butonul #replay la greu!”, spune Klyde.

Citește mai multe despre Emil Rengle
Videoclipuri cu Emil Rengle
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE