Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Poze concert Helloween - Pumpkins United la Romexpo - 2017 Poze de la concertul lui Ștefan Bănică - primul show de Crăciun din 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Klyde - Defectul meu

Klyde, artistul clujean care a impresionat audiența la festivalului international "Baltic Song Contest 2016", a lansat piesa ”Defectul meu”. Conform artistului, noul single este o ”piesă simplă, dar sinceră, care vorbește despre părțile din noi oferite altora”.

A trecut un an de când tânărul clujan a făcut furori pe scena festivalului internațional "Baltic Song Contest 2016", reprezentația sa a fost îndelung aplaudată atât de public, cât și de juriu. A urmat colaborarea cu gașca “Say Cheese” (Klyde, Drei, Rengle), single-ul ”Chemistry” (care a depășit 13 milioane de vizualizări) și "Road To Monaco”, o piesă scrisă de Eric Turner și interpretată de Klyde, Bibi și Jimmy Dub.

"Piesa a trecut prin multe modificări, dar până la urmă am scris versurile pe română pentru că am vrut să înțeleagă toată lumea mesajul. “ - Klyde

Defectul meu” este o piesă scrisă și compusă de Klyde, Liviu Tănăsoiu și Pavel Petricenco, ce relatează stările prin care trece orice persoană în urma unei iubiri neîmpărtășite. Regia clipului aparține celor de la NGM Creative, fiind deja a treia colaborare dintre acestia si artist (Say Cheese, Chemistry)

“Deși la prima vedere pare o piesa tristă, <Defectul meu> este mai degrabă un îndemn, ceva ce te împinge de la spate să mergi mai departe chiar și atunci când te simți incomplet. La sfârșitul zilei, defectele noatre ne fac speciali și diferiti." - Klyde

Citește mai multe despre Klyde
Videoclipuri cu Klyde
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE