Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Videoclip oficial: Kio ft. What's Up - Miroase a vară

"Miroase a vară", noul single Kio ft. What's Up, are un videoclip presărat de „lalele, garofițe, margarete”. Regia este semnată de Iulian Moga, piesa fiind compusă de către What's Up împreună cu Marius Moga, Mădălin Roșioru și Cristian Iordache.

Filmat pe parcursul a 24 de ore într-un decor feeric, videoclipul "Miroase a vară" îmbină neconvențional două etape emoționale diferite – iubirea în fază incipientă și iubirea matură. Un element inedit al videoclipului îl reprezinta metamorfoza florilor în femei, care urmăresc să-l cucerească pe Kio, tânărul aflat la început de drum. În paralel, odată cu trecerea timpului, iubirea capătă noi valențe și se maturizează, situație ilustrată de povestea dintre What’s Up și logodnica lui, Simina.

Cu un beat urban cu accente slow, “Miroase a vară” e fuziunea a două timbre vocale inedite. Kio a cântat cu Andreea Bănică pe single-ul “Bumerang".

Odată cu prezentarea piesei "Miroase a vară", What’s UP lansează casa de producție OAIO Records, care urmărește să promoveze artiști UrbanPop. Kio este primul nume care a semnat cu aceasta. What’s UP l-a întâlnit pe Kio în vremea în care lansa "K la Meteo".  "Avea 18 ani si avea o voce de care m-am indragostit la prima auditie. Are un stil special de a scrie, de produce si se face imediat remarcat. Acum are aproape 20 de ani si promite multe, simt ca daca munceste ca si pana acum  o se devina un artist complex in urmatorii ani. Pe viitor ne dorim sa lansam piese la fel de pozitive precum MIROASE A VARA", spune What's UP.

"Ma simt cu adevarat norocos, sunt primul artist din Romania care are sansa de a fi coprodus de Marius Moga si What's Up, in acelasi timp. Piesa "Miroase a vara"este continuarea a pieselor "K la meteo" si "Taxi". Daca in prima piesa se despart, in a doua se impaca, acum isi recunosc iubirea. Este o piesa de vara, plina de energie, in care ne-am pus tot sufletul. In continuare sper sa fiu pe masura asteptarilor lor si sa ajung sa continui si eu povestea. Le multumesc pentru incredere si sper ca publicul sa aprecieze munca mea", declară Kio.

What’s UP este entuziasmat de lansarea OAIO Music, fiind ajutat de Marius Moga:

"Aveam 22 de ani cand am primit telefonul care ma anunta ca Marius Moga este interesat sa lucreze cu mine, imi aduc aminte ca am trait un soc, am simtit intr-o secunda ca depinde doar de mine sa fructific o asemenea sansa. Chiar daca fiecare intalnire cu Marius Moga imi creea o stare de agitatie si emotie, asemanatoare unui examen important de liceu, am continuat sa merg si sa compun alaturi de el. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru fiecare informatie primita in ultimii 3 ani. Marius MOGA mi-a schimbat viziunea fata de scrierea textelor, fata de producerea liniilor melodice, fata de finalizarea pieselor si, pentru asta, ii voi ramane recunoscator pe viata. Anul acesta mentorul meu, Marius, mi-a dat increderea necesara pentru a-mi indeplini un alt vis, si anume propria casa de productie OAIO Records", declara What's UP.

Citește mai multe despre KioWhat's UP
Videoclipuri cu KioWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE