Urmărește-ne în Social Media

Killa Fonic x Bruja - Voila

Una dintre cele mai aşteptate colaborări din trapul românesc este cea dintre Killa Fonic şi Bruja, chiar dacă rezultatul nu e chiar unul din curentul trap. Aminteşte mai degrabă de o baladă pop melancolică a la The Weeknd, se numeşte "Voila" şi tocmai a primit un videoclip oficial.

Au trecut 2 luni de la lansarea single-ului "Voila", colaborare dintre Killa Fonic şi Bruja, iar cei doi artişti apar într-un clip oficial pentru acest single. Cei doi protagonişti joacă rolul unui cuplu care aminteşte de Rihanna + Chris Brown, doar că mai puţin toxic şi abuziv. Killa Fonic apare cu pantaloni de piele, dar şi cu un neaşteptat tutu, călare pe un căluţ de jucărie.

Bruja îşi schimbă complet look-ul, arătând o latură ceva mai feminină şi sexy. Ambii artişti cântă şoptit şi tandru, pozează cu arme în mâna si se poartă ca doi agenţi secreţi hăituiţi de toată lumea, care se ascund într-o garsonieră pentru o ultimă noapte de amor înainte de a fi ucişi. Vedem chiar şi un sărut pasional intre Killa Fonic şi Bruja.

"Voila" este al doilea single extras de pe noul album al lui Killa Fonic, "2089", care a fost lansat la începutul lunii iunie. A strâns deja peste 1 milion de stream-uri pe platformele digitale şi este atipic pentru trapper, deoarece etalează o combinaţie de muzică tehnno şi pop. A fost realizat într-o tabără de creaţie, din care rezultase şi albumul "BeetleJuice". Killa invocă influenţe din "Blade Runner", "Made Max" şi "The Fifth Element". Pe album se află piese pe care artistul a colaborat cu Damian Drăghici sau Otherside.

Noul videoclip a fost realizat de FTL Eyes, după un concept de Killa Fonic, regizat de Freelok, iar Aurelian a fost director de imagine. Iată ce a spus Killa despre acest material:

Voila este o poveste de dragoste nescrisă și doar pomenită, iar videoclipul exprimă personalitățile mele și ale Brujai exact așa cum sunt și în realitate. Din când în când mă gândesc foarte serios să mă las de muzică, să mă întorc la viața mea anterioară, să dau foc Bucureștiului și apoi să fug cu Bruja în lume trăind din jafuri și spargeri de bănci. Dacă voi lua vreodată această decizie, aveți aici și declarația mea! P.S. Hi ha ho ha ha!

Muzicianul în vârstă de 32 de ani, născut de Valentine's Day în 1989 a devenit cunoscut prin prezenţa în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z., cu care a lansat albumele "O.$.O.D" şi "O.$.O.D. II", începând apoi o carieră solo. Aceasta include hituri ca "Miami Bici", "Lucifer", "Mambo", "Nimeni", care au adunat milioane de stream-uri pe platformele de download şi streaming. Killa are şi colaborări cu Carla's Dreams, Irina Rimes sau AMI.

Bruja a făcut senzaţie cu apariţia sa de la Porc TV la Urbanist şi piese ca "Overdose", "Bibelou" sau "Lo-Fi".

Comentarii

Concerte & turnee

Află lineup-ul complet al festivalului Massif 2024

Festivalul Massif se pregătește de o nouă ediție de neratat pentru iubitorii de muzică și activități montane. Organizatorii au completat lineup-ul și te invităm să-l afli și tu în articol.

Publicat

pe

Poze Massif 2023 in Poiana Brasov

În Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie, fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival pe scena principală, G.O.A.T. (Greatest Of All Time), Massif x Nuba VIP Afterparty, George Music Hideout și la apres-ski-urile partenere, Nuba Chalet Stage și Yager Chalet Stage.

Mainstage

Mahmut Orhan, Claptone, maestrul afro-tech Shimza, unul dintre cei mai frumoși nebuni ai scenei electronice, GORDO, la care se adaugă producătorul deep house, Grigoré, sunt artiștii care vor ajunge la scena principală Massif, în cele patru zile de festival, alături de Dirty Nano, Mahony, HVMZA, Valeron, Sezer Uysal, Adrian Șaguna, Arias, Dark & Menthol, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Akos.

G.O.A.T. Stage

Chase & Status, Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Villain, DWLS, HVNDS, Grasu XXL, Șuie Paparude, CTC, Puya, Aurik & Pelin, 4AWL, Andi Moisescu, The Hollygood Gang, Killa Fonic, Deliric x Silent Strike, Cucugram b2b Deny, Memphis and Blocksberg, Pappa M & Mc Dylma și Hip-Hop Takeovers vor genera euforie la scena G.O.A.T.

Iubitorii de drum and bass și dubstep au toate motivele să-vină la Massif. Anul acesta, în Poiana Brașov, vor ajunge Saul Milton și Will Kennard, membrii legendarului proiect Chase & Status.

Scenele Massif x Nuba VIP Afterparty și La Yager Chalet

Scena Massif x Nuba VIP Afterparty asigură distracția de seară cu The Hollygood Gang, Deny, Poltom, Grigoré și Dirty Nano.

Cele mai cunoscute apres-ski-uri din România vor găzdui petreceri unice pentru fanii festivalului Massif, pe timp de zi. La Yager Chalet Stage fanii vor petrece alături de 4AWL, Adrian Șaguna, Andi Moisescu, Andrew Maze, Deny, Fogoros & Modoi, HVMZA, Just Eddie & Norris Gabriel, Marinesc Who, MC Răzvan Stroe, Paul Damixie, Rux, Poltom, Sezer Uysal și Shaun Warner.

Ce artiști români cântă la Massif 2024

Cele mai cunoscute nume din muzica românească Killa Fonic, Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude, alături de artiști consacrați din dubstep, grime, trap, hip-hop și dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov pentru cea de-a doua experiență Massif.

Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar festivalul Massif va transforma, pentru al doilea an la rând, stațiunea Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

Prețuri bilete Massif 2024

  • Abonamentele și biletele de o zi pentru ediția din acest an a festivalului Massif se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 39 de euro + taxe. Pentru mai multe detalii, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Claptone și Killa Fonic urcă pe scena festivalului Massif 2024

Claptone, unul dintre cei mai apreciați DJi din zona muzicii house și tech house, vine pentru prima dată la festivalul Massif. Evenimentul are loc în perioada 14-17 martie la Poiana Brașov.

Publicat

pe

Claptone la Massif 2024
Claptone la Massif 2024 │ FOTO: Massif

Germanul Claptone este unul dintre headlinerii celei de-a doua ediții a festivalului Massif. DJ-ul și producătorul a captivat inimile ascultătorilor prin piesele sale house și tech house, iar aparițiile lui live sunt îmbrăcate în mister, fiind mereu protejat de celebra mască aurie.

Killa Fonic se alătură lineup-ului Massif 2024

Creativitatea artistică și stilul lui inconfundabil îl fac pe Killa Fonic un trapper unic în România. Killa și-a început cariera muzicală în proiectul Șatra B.E.N.Z., iar în 2019 a început cariera solo. A colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, iar piesele sale s-au bucurat de un succes răsunător pe plan local, dar și internațional.

La cea de-a doua ediție a festivalului Massif, fanii se vor bucura alături de Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Shimza, GORDO, Valeron, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Artiști apreciați la nivel național completează lineup-ul, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The Hollygood Gang.

Abonamente disponibile pentru Massif 2024

  • Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziționa de azi pachetele cu abonamente VIP, disponibile online. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare