Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Khalid - Talk

Khalid este unul dintre cei mai în vogă artişti R&B la ora actuală. Americanul de 21 de ani a lansat videoclipul piesei "Talk". Acesta a sosit în perioada în care artistul a fost invitat să cânte la Saturday Night Live. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

"Talk" este un videoclip cu coregrafii complexe şi o coloristică deosebită. Personajele sale sunt puse în cuburi colorate diferit şi etalând mişcări de dans sacadate. Khalid cântă un R&B sensibil, etalând o voce mieroasă şi suavă care punctează fiecare silabă. Aminteşte de R&B-ul excelent al anilor '90, când R. Kelly nu căzuse în dizgraţie încă.

Mesajul piesei este unul simplu şi prezent de când lumea, "Can't we just talk?", dar toată lumea ştie că nu e doar despre vorbe în contextul relaţiilor interumane. Acest track este produs de către Disclosure şi prefaţează cel de-al doilea LP din cariera lui Khalid, "Free Spirit". O versiune ceva mai gospel a acestui single a fost interpretată la SNL în episodul în care Idris Elba a fost invitat special.

Viitorul album al lui Khalid va sosi pe 5 aprilie şi va fi însoţit de un scurt metraj care îi poartă numele. Asemenea noului clip, scurt metrajul este regizat de Emil Nava. Va ajunge în anumite cinematografe din State pe 3 aprilie. "Free Spirit" vine la 2 ani după albumul de debut al tânărului din Texas, "American Teen".

Multă lume a comparat coregrafiile şi mişcările de dans din clipurile lui Khalid, dar şi abordarea sa muzicală cu cea a lui Drake. Sincronizarea dintre muzică şi dans e de asemenea, similară.

Khalid, pe numele său complet Khalid Donnel Robinson, este un cântăreţ american şi compozitor. A debutat în 2015 şi este semnat de casele de discuri RCA şi Right Hand Music Group. Primul său single, "Location" a sosit în iulie 2016 şi a ajuns pe locul 16 în US Billboard Hot 100. În 2018 piesa "Love Lies", duet cu Normani a ajuns în top 10 Billboard Hot 100. Un alt hit a fost colaborarea cu Billie Eilish, "Lovely", care a strâns peste 267 de milioane de vizualizări în mai puţin de un an.

Spre final de 2018 ascultam melodia "Youth", colaborare dintre Khalid şi Shawn Mendes.

Citește mai multe despre Khalid
Videoclipuri cu Khalid
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE