Urmărește-ne în Social Media

Khalid - Free Spirit

Khalid, artistul american ce a colaborat cu Billie Eilish pentru hitul ”Lovely”, a lansat videoclipul noului single ”Free Spirit”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același titlu.

Khalid, aka Donnel Robinson, a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea single-ului de debut "Location", ce a urcat până pe poziția a 16-a în topul Billboard Hot 100. A urmat debutul pe TV în emisiunea lui Jimmy Fallon și un premiu MTV VMA în 2017 pentru "Cel mai bun artist".

Albumul său de debut, "American Teen", a apărut în 0ctombrie 2017 și a fost dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de exemplare. Pentru acest disc, Khalid a primit o nominalizare la Grammy, în categoria Cel mai bun album urban contemporan, în vreme ce single-ul "Location" a fost nominalizat pentru Cea mai bună piesă R&B.

În 2018, cântărețul american a colaborat cu Billie Eilish pentru piesa "Lovely". Single-ul se regăsește pe coloana sonoră a serialului pentru adolescenți "13 Reasons Why", de pe Netflix.

Anul acesta, Khalid a revenit cu cel de-al doilea material de studio, "Free Spirit". Promovarea LP-ului a început cu piesa "Talk", single-ul titular fiind lansat împreună cu un videoclip intim. Potrivit artistului în vârstă de 21 de ani, piesa "Free Spirit" a fost cel mai greu de compus dintre cele 17 melodii de pe album.

PUBLICITATE
Comentarii