Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Khalid, Disclosure - Know Your Worth

Khalid şi Disclosure au lansat cea mai optimistă piesă a primăverii, "Know Your Worth". Muzicienii au creat un imn EDM-pop care se va auzi pe repeat la radio-urile din toată lumea şi care primeşte un videoclip cu o cromatică vie. Vă invităm să îl vizionaţi în articol.

"Know Your Worth" este animat de dansatori în haine multicolore, cu coregrafii neobişnuite. Printre trupele clasice de dansatori cu trupuri de atleţi se strecoară şi personaje plus size, dar şi un dansator în căruciorul cu rotile. Este un vizual plin de diversitate, de zâmbete şi cadre rotite pe verticală, în care toată lumea dansează aşa cum îi pofteşte inima. Khalid nu este la prima colaborare cu duo-ul britanic de muzică electronică Disclosure, ei lucrând şi la piesa "Talk" din 2019. Aceasta a primit o nominalizare la premiile Grammy la început de an.

Daniel Russell a regizat clipul cel nou, cu un dance floor clasic, organizat pe multiple nivele. Neoane viu colorate şi un beat de dance din anii '90 ne duc cu gândul la o bătălie în coregrafii. Khalid cântă ritmat despre faptul că nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, ci trebuie să cauţi pe "cineva să te iubească în cel mai rău moment al tău". Track-ul în sine a debutat cu o lună în urmă, doar sub formă audio, pe canalul YouTube al lui Khalid. Într-un interviu la Beats 1, artistul a explicat că îşi cânta versurile în oglindă când a început să compună piesa.

Cu câteva zile în urmă tânărul a lansat single-ul "Wildflower", un track R&B, pe care vorbeşte despre trecerea timpului şi izolare, în ton cu vremurile. Piesa a apărut brusc pe Instagram, cu mesajul "be safe" destinat urmăritorilor artistului. Pe numele său complet Khalid Donnel Robinson, muzicianul intra în mainstream în 2016 odată cu piesa "Location", care a ajuns pe locul 16 în US Billboard Hot 100. În 2017 venea albumul de debut "American Teen", care a primit nominalizări la premiile Grammy.

Al doilea LP, "Free Spirit" a sosit în aprilie 2019, alături de un scurt metraj şi a urcat până în vârful clasamentului US Billboard 200. La început de 2020 am mai putut asculta şi piesa "Eleven", un tribut pentru cei care se plimbă cu maşina noaptea în automobile din anii '80. Disclosure se află în lineup-ul festivalului Saga 2020 din iunie şi a avut un DJ set la Fall In Love Festival 2019.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE