BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Kesha - Woman ft. The Dap-Kings Horns

Kesha a lansat videoclipul noului single ”Woman”. Vizualul a fost filmat la Delaware's Oddity Bar, fiind regizat de artistă împreună cu fratele ei, Lagan.

”A fost pur și simplu unul dintre acele proiecte pe care știi exact cum le vrei să arate, așa că a fost mai simplu să-l (clipul) facem noi, decât să explicăm viziunea noastră unui regizor”, a declarat Kesha pentru Rolling Stone Magazine.

În ce privește mesajul piesei, destul de ușor de intuit și din titlu, Kesha a explicat că își dorește ca fanii ei să audă din nou latura ei neîmblânzită.

”Mi-am dat seama că în cea mai mare parte a vieții mele m-am simțit intimidată să încerc măcar să mă consider demnă de liga oamenilor pe care îi admir. Sper ca fanii mei să audă că acel spirit sălbatic din interiorul meu este puternic. Totul a fost creat foarte natural, spontan și cu instrumente live, acesta fiind unul dintre motivele pentru care îmi place atât de mult piesa asta”, a detaliat Kesha.

Noul single ”Woman” este extras de pe albumul ”Rainbow”. Discul conține 14 piese noi și poate fi deja precomandat. Albumul va fi lansat pe 11 august 2017.

Tracklist ”Rainbow” - Kesha:

 1. Bastards
 2. Let 'Em Talk (feat. Eagles of Death Metal)
 3. Woman (feat. The Dap-Kings Horns)
 4. Hymn
 5. Praying
 6. Learn To Let Go
 7. Finding You
 8. Rainbow
 9. Hunt You Down
 10. Boogie Feet (feat. Eagles of Death Metal)
 11. Boots
 12. Old Flames (Can't Hold a Candle To You) [feat. Dolly Parton]
 13. Godzilla
 14. Spaceship

Citește mai multe despre Kesha
Videoclipuri cu Kesha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE