Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Kesha - Woman ft. The Dap-Kings Horns

Kesha a lansat videoclipul noului single ”Woman”. Vizualul a fost filmat la Delaware's Oddity Bar, fiind regizat de artistă împreună cu fratele ei, Lagan.

”A fost pur și simplu unul dintre acele proiecte pe care știi exact cum le vrei să arate, așa că a fost mai simplu să-l (clipul) facem noi, decât să explicăm viziunea noastră unui regizor”, a declarat Kesha pentru Rolling Stone Magazine.

În ce privește mesajul piesei, destul de ușor de intuit și din titlu, Kesha a explicat că își dorește ca fanii ei să audă din nou latura ei neîmblânzită.

”Mi-am dat seama că în cea mai mare parte a vieții mele m-am simțit intimidată să încerc măcar să mă consider demnă de liga oamenilor pe care îi admir. Sper ca fanii mei să audă că acel spirit sălbatic din interiorul meu este puternic. Totul a fost creat foarte natural, spontan și cu instrumente live, acesta fiind unul dintre motivele pentru care îmi place atât de mult piesa asta”, a detaliat Kesha.

Noul single ”Woman” este extras de pe albumul ”Rainbow”. Discul conține 14 piese noi și poate fi deja precomandat. Albumul va fi lansat pe 11 august 2017.

Tracklist ”Rainbow” - Kesha:

 1. Bastards
 2. Let 'Em Talk (feat. Eagles of Death Metal)
 3. Woman (feat. The Dap-Kings Horns)
 4. Hymn
 5. Praying
 6. Learn To Let Go
 7. Finding You
 8. Rainbow
 9. Hunt You Down
 10. Boogie Feet (feat. Eagles of Death Metal)
 11. Boots
 12. Old Flames (Can't Hold a Candle To You) [feat. Dolly Parton]
 13. Godzilla
 14. Spaceship

Citește mai multe despre Kesha
Videoclipuri cu Kesha
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE