Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Kesha - Woman ft. The Dap-Kings Horns

Kesha a lansat videoclipul noului single ”Woman”. Vizualul a fost filmat la Delaware's Oddity Bar, fiind regizat de artistă împreună cu fratele ei, Lagan.

”A fost pur și simplu unul dintre acele proiecte pe care știi exact cum le vrei să arate, așa că a fost mai simplu să-l (clipul) facem noi, decât să explicăm viziunea noastră unui regizor”, a declarat Kesha pentru Rolling Stone Magazine.

În ce privește mesajul piesei, destul de ușor de intuit și din titlu, Kesha a explicat că își dorește ca fanii ei să audă din nou latura ei neîmblânzită.

”Mi-am dat seama că în cea mai mare parte a vieții mele m-am simțit intimidată să încerc măcar să mă consider demnă de liga oamenilor pe care îi admir. Sper ca fanii mei să audă că acel spirit sălbatic din interiorul meu este puternic. Totul a fost creat foarte natural, spontan și cu instrumente live, acesta fiind unul dintre motivele pentru care îmi place atât de mult piesa asta”, a detaliat Kesha.

Noul single ”Woman” este extras de pe albumul ”Rainbow”. Discul conține 14 piese noi și poate fi deja precomandat. Albumul va fi lansat pe 11 august 2017.

Tracklist ”Rainbow” - Kesha:

 1. Bastards
 2. Let 'Em Talk (feat. Eagles of Death Metal)
 3. Woman (feat. The Dap-Kings Horns)
 4. Hymn
 5. Praying
 6. Learn To Let Go
 7. Finding You
 8. Rainbow
 9. Hunt You Down
 10. Boogie Feet (feat. Eagles of Death Metal)
 11. Boots
 12. Old Flames (Can't Hold a Candle To You) [feat. Dolly Parton]
 13. Godzilla
 14. Spaceship

Citește mai multe despre Kesha
Videoclipuri cu Kesha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE