Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Kesha - Raising Hell ft. Big Freedia

Kesha s-a metamorfozat în ultimii ani dintr-o definiţie a fetei petrecăreţe în artistul care şi-a găsit liniştea şi pacea interioară. Asta nu o împiedică să reflecteze la trecutul zbuciumat prin piese ca "Raising Hell". Melodia primeşte un videoclip în care o vedem pe artistă confruntată cu un soţ abuziv. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Oricine a vizionat noul serial HBO "The Righteous Gemstones" va regăsi aceeaşi atmosferă în acest clip. E vorba despre viaţa luxoasă şi plină de secrete a tele evangheliştilor, care fac milioane de dolari răspândind "Cuvântul". Vieţile lor personale sunt total diferite de cele de pe ecran, iar în acest caz Kesha o joacă pe vânzătoarea de biblii devenită mega star şi care îşi ucide soţul într-un moment de dispută domestică.

Crima pare să fie un accident, iar fundalul muzical e surprinzător de vesel şi animat. După momentul traumatizant, Kesha e pusă pe fugă, se tunde şi schimbă culoarea părului. Se lasă cu urmăriri cu maşini de poliţie şi multe lacrimi. Videoclipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări în nici 3 zile. "Raising Hell" este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei.

Materialul va include colaborări cu Brian Wilson de la The Beach Boys, dar şi solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds. Viitorul LP se numeşte "High Road" şi va debuta pe 10 ianuarie 2020. Este succesorul discului "Rainbow" care a primit nominalizări Grammy. În comparaţie cu acea colecţie de piese, Kesha consideră că şi-a regăsit latura mai sălbatică şi mai veselă.

Dacă "Rainbow" a fost despre probleme personale, soul searching şi redescoperire, "High Road" este despre recucerirea iubirii şi răspândirea fericirii. Kesha a mai lansat o piesă la începutul verii, "Rich, White, Straight Men", în care cântă despre egalitatea sexelor, diferenţele dintre salariile femeilor şi bărbaţilor, dar şi drepturile LGBTQ+.

În 2018 sosea single-ul "Here Comes the Change", preluat din coloana sonoră a biografiei lui Ruth Bader Ginsburg, "On The Basis of Sex".

Pe numele său real Kesha Rose Sebert, Kesha (cunoscută şi drept Ke$ha o perioadă) este o artistă în vârstă de 32 de ani, activă din 2005. Primul său hit a fost colaborarea cu Flo Rida "Right Round". Artista a avut două albume pe primul loc în US Billboard 200, "Animal" şi "Rainbow". În ultimii ani cariera i-a fost marcată de bătălia legală cu producătorul Dr. Luke, acuzat de abuz fizic şi emoţional.

Citește mai multe despre Kesha
Videoclipuri cu Kesha
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE