Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Kesha - Rainbow

Odată cu debutul noului său album, "Rainbow" Kesha a lansat şi un videoclip nou, pentru piesa care dă numele LP-ului. În clip o vedem pe artista de 30 de ani înregistrând acest track la Capitol Studios în Los Angeles.

Producţia piesei îi aparţine lui Ben Folds, iar melodia a fost descrisă de Kesha ca o promisiune către ea însăşi. "Rainbow" este o baladă cu pian şi viori, plus percuţii foarte discrete. Se pretează la o interpretare instrumentală complexă, cu o orchestră pe scenă. Kesha a povestit recent în cadrul unor talk show-uri că noul album i-a salvat viaţa.

Fiecare piesă nouă, de la "Praying" la "Hymn" şi de la "Learn to Let Go" la "Woman" a venit cu un eseu al artistei. Single-urile sunt profund personale, toate fiind scrise de către artistă însăşi. Piesa "Rainbow" descrie modul în care tânăra a trecut peste greutăţile din viaţa personală, dar şi faptul că nu a renunţat şi a găsit empatie după toate necazurile.

Kesha are o pasiune pentru curcubee, văzând în ele un simbol al speranţei. Artista a declarat că are 10 tatuaje ce au legătură cu curcubeele şi că locuinţa sa e plină de aceste simboluri. La noul LP şi-au adus contribuţia şi fratele şi mama tinerei. "Rainbow" a fost prima melodie compusă pentru noul disc, iar simbolismul are legătură cu un curcubeu care se arata după o furtună.

Iar viaţa Keshei a fost plină de furtuni, între un proces complex cu casa de discuri Sony şi abuzuri sexuale din partea producătorului său. Pe noul album vom auzi şi piese ceva mai light, precum un cover după balada lui Dolly Parton, "Old Flames (Can't Hold a Candle to You"), care include şi vocea celebrei Parton.

Citește mai multe despre Kesha
Videoclipuri cu Kesha
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE