Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Videoclip oficial: Kesha - Here Comes The Change (soundtrack "On The Basis of Sex")

Kesha este o ”one woman show” în videoclipul piesei ”Here Comes The Change”, cântând la voce, chitară și tobe. Noul single al artistei este inspirat de povestea reală a judecătoarei Curții Supreme americane Ruth Bader Ginsburg și se regăsește pe coloana sonoră a filmului biografic ”On The Basis of Sex”.

"Am vrut să explorez moștenirea activiștilor politici din țara noastră care au luptat de-a lungul anilor pentru egalitate și o schimbare în bine", a scris Kesha într-un articol pentru Refinery29, explicând astfel versurile piesei ”Here Comes The Change”. "Mesajul este că tradiția lungă și mândră a activismului social american este încă vie și puternică. Este transmisă generației următoare. Va continua să evolueze de la un succes la altul, și este la fel de importantă ca oricând. "

Kesha a fost aleasă de regizorul filmului biografic “On the Basis of Sex”, Mimi Leder, care și-a dorit să asocieze o voce puternică poveștii judecătoarei Ruth Bader Ginsburg.

”Am o mare admirație pentru activitatea artistică și angajamentul față de activism a lui Kesha. Am vrut ca ea să scrie această piesă pentru că vocea ei plinp de pasiune și talentul ei uriaș amplifică imperativele justiției sociale pentru care Ruth Bader Ginsburg continuă să lupte în fiecare zi. A fost important pentru amândouă ca acest cântec să nu fie doar un imn pentru reușitele lui Ruth Bader Ginsburg, ci și un strigăt pentru cât de multe schimbăre urmează să se întâmple", a declarat Mimi Leder

Pelicula “On the Basis of Sex” va avea premiera în cinematografele din SUA anul acesta, pe 25 decembrie. În rolul principal al judecătoarei  Ruth Bader Ginsburg este distribuită actrița britanică Felicity Jones.

Citește mai multe despre Kesha
Videoclipuri cu Kesha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE