Urmărește-ne în Social Media

Keo - Your Song (cover Elton John)

În această primăvară, Keo își declară pasiunea pentru pian și muzică într-un show cu un concept nou, ”PIANOMANIA”, în cadrul căruia, artistul va interpreta cover-uri după artiștii săi preferați. Prima piesă din cadrul show-ului prezentată publicului este ”Your Song”, o cunoscută melodie din repertoriul lui Elton John.

"Este una dintre piesele mele preferate de la Elton John, o piesă compusă la pian, perfectă pentru show-ul Pianomania, din acest motiv mi-a părut cea mai potrivită alegere pentru a începe seria de cover-uri, a declarat Keo.

Your Song, piesa lui Elton John lansată în 1970, a reușit să-și câștige locul printre cele mai importante piese din istorie: a fost inclusă în Grammy Hall of Fame și în The 500 Greatest Songs of All Time a revistei Rolling Stone. Keo își pune amprenta în acest tribut adus muzicii și pianului, iar coverul său este o reintrepretare plină de pasiune a legendarei piese.

Seria de concerte PIANOMANIA va debuta pe 27 martie. În cadrul acestui spectacol, Keo va interpreta la pian, acompaniat de trupa sa, atât hiturile sale, cât și cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor 60-90, melodii ale artiștilor săi preferați: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson și mulți alții. Spectacolul va fi "îmbrăcat" vizual de proiecții 3D, special concepute pentru acest proiect de catre regizorul Mihai Laz. A

În perioada următoare, pentru a-și susține show-ul, artistul va lansa o serie de cover-uri. Fiecare reinterpretare are rolul de a împărtăși publicului iubirea pe care Keo o poarta muzicii și pianului.

Comentarii