Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Keo - Your Song (cover Elton John)

În această primăvară, Keo își declară pasiunea pentru pian și muzică într-un show cu un concept nou, ”PIANOMANIA”, în cadrul căruia, artistul va interpreta cover-uri după artiștii săi preferați. Prima piesă din cadrul show-ului prezentată publicului este ”Your Song”, o cunoscută melodie din repertoriul lui Elton John.

"Este una dintre piesele mele preferate de la Elton John, o piesă compusă la pian, perfectă pentru show-ul Pianomania, din acest motiv mi-a părut cea mai potrivită alegere pentru a începe seria de cover-uri”, a declarat Keo.

“Your Song”, piesa lui Elton John lansată în 1970, a reușit să-și câștige locul printre cele mai importante piese din istorie: a fost inclusă în Grammy Hall of Fame și în “The 500 Greatest Songs of All Time” a revistei Rolling Stone. Keo își pune amprenta în acest tribut adus muzicii și pianului, iar coverul său este o reintrepretare plină de pasiune a legendarei piese.

Seria de concerte PIANOMANIA va debuta pe 27 martie. În cadrul acestui spectacol, Keo va interpreta la pian, acompaniat de trupa sa, atât hiturile sale, cât și cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor 60-90, melodii ale artiștilor săi preferați: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson și mulți alții. Spectacolul va fi "îmbrăcat" vizual de proiecții 3D, special concepute pentru acest proiect de catre regizorul Mihai Laz. A

În perioada următoare, pentru a-și susține show-ul, artistul va lansa o serie de cover-uri. Fiecare reinterpretare are rolul de a împărtăși publicului iubirea pe care Keo o poarta muzicii și pianului.

Citește mai multe despre Elton JohnKeo
Videoclipuri cu Elton JohnKeo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE