Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Keo - Război și iubire

Keo a devenit de curând tată, iar acum se întoarce pe scena muzicală cu un single nou. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Compusă de artist și acompaniată de un clip realizat de Mihai Laz, "Război și iubire" aduce în lumina reflectoarelor stările pe care iubirea le înfiripă în noi - atât pozitive, cât și negative.

"Nu există o relație de cuplu în care să nu se mai aprindă spiritele și să nu existe tensiune și discuții din când în când. Azi te cerți, mâine te împaci, în unele cazuri după câteva ore, chiar și minute. Și vorba aceea: <Ce dulce este împăcarea!>

Atât piesă <Război și iubire>, cât și clipul, realizat de Mihai Laz, descriu foarte bine sarea și piperul din fiecare relație de dragoste." a declarat Keo.

Keo a debutat în 2005 cu o piesă legendă, "Azi vii, mâine pleci", care a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni și s-a menținut în Romanian Top 100 pentru șapte luni dintre care trei luni a fost numărul 1, fiind urmată de hit-uri precum "Liber" , "În ochii tăi" și "Viață Nouă (feat. Puya)", dar și un album în colaborare cu Skizzo Skillz - "SKeo".

În 2017, artistul a pus în scenă "PianoMania", un show în cadrul căruia Keo a reinterpretat la pian, acompaniat de trupa sa, atât hit-urile ce l-au făcut faimos, dar și cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor '60-'90, de la artiști precum The Beatles, Queen, Prince, Elton John și Robbie Williams.

Keo a cunoscut succesul și în calitate de producător și compozitor, lucrând cot la cot cu nume mari din industria muzicală precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus și mulți alții.

Citește mai multe despre Keo
Videoclipuri cu Keo
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE