Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Keo - Îmi stă inima în loc

După luni de zile în care a lucrat intens în studio la numeroase materiale, precum și la finisarea celui de-al patrulea album de studio, Keo dezvăluie videoclipul noului single "Îmi stă inima în loc".

Keo vobește în noua piesă ”Îmi stă inima în loc” despre emoția care te acaparează și îți pietrifică inima și despre dragostea care pună stăpânire pe trăirile noastre.

"”Îmi stă inima în loc” este cu siguranță piesa mea preferată de pe noul album. Are un sound foarte special și un mesaj în care știu că multă lume se va regăsi",” a declarat Keo.

Cel mai recent album al lui Keo și cel de-al patrulea din carieră se numește “”Liber”” și reprezintă personificarea muzicală a unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Albumul conține 12 piese, dintre care amintim: ”“Când tu nu ești””, ”“După furtună”” sau piesa eponimă, ”“Liber””.

Totodată, materialul reunește și o serie de colaborări interesante precum cele cu jumătatea SKEO, Skizzo Skillz (Drumul Vietii, Fac Ce Vreau), dar și cu Mircea Baniciu (Acasă), Alexandra Ungureanu (Să fiu cu tine) sau Karie (care și-a adus contribuția printr-un Urban Mix al piesei "Îmi stă inima in loc").

Albumul ”“Liber”” va fi disponibil în curând în toate magazinele de specialitate.

Citește mai multe despre Keo
Videoclipuri cu Keo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE