Urmărește-ne în Social Media

Keo feat. Alexandra Ungureanu - Cel mai frumos cadou

Odată cu sezonul sărbătorilor, Keo și Alexandra Ungureanu lansează videoclipul unei piese foarte apreciate de public, „Cel mai frumos cadou”.

Piesa lansată în 2010 s-a bucurat de o atenție deosebită din partea publicului, fiind foarte populară și la capitolul cover-urilor lansate de către fani, iar acest lucru a fost un indicator clar că o poveste vizuală va fi binevenită din partea artiștilor. Videoclipul îi prezintă pe cei doi artiști prinși în febra pregătirilor de Crăciun, vizibil emoționați și nerăbdători, așteptându-și persoanele dragi acasă.

„Povestea piesei "Cel mai frumos cadou" a început acum câțiva ani. Este o piesă de suflet, care revine în atenția publicului an de an, iar acum avem și un videoclip care să transmită mai departe emoțiile din versuri.”, declară Keo

„"Cel mai frumos cadou" a trecut cu siguranță proba timpului, fiind una dintre piesele preferate de români în această perioada a anului. Mă bucur că povestea a prins contur prin acest video realizat într-un decor idilic de Crăciun. Povestea este simplă, fiecare se poate regăsi în ea și cu siguranță alimentează dorul de persoana iubită, când ea lipsește, iar sărbătorile se apropie.”, continuă Alexandra. „E puțin obositoare goana după cadouri și cumpărături, și dorința cea mai mare e pentru liniște, acasă, lângă cei mai dragi sufletului. Cele mai frumoase cadouri rămân cele sufletești și cea mai de preț bucurie rămâne tot muzica.”

Comentarii